fbpx

Kasser og æsker

Kasser og æsker

  • Æsker i mange størrelser og variationer

  • Farvetryk både udvendig og indvendig

  • Mulighed for design af æsker i helt specielle mål

Hos Skejby Trykkeri leverer vi kasser og æsker både med og uden tryk. Æsker leveres typisk som emballage til et produkt fx tekstil, vinflasker eller andet. Derudover er æsker også meget populære til indpakning af gavekort eller gaveæsker. Større kasser anvendes typisk til fragt. 

Hvad er kasser og æsker? 

Både kasser og æsker er kvadratiske kasser lavet i kraftigt papir og kan fås i et hav af forskellige størrelser. Typisk bruges de til indpakning af et produkt eller opbevaring. Hos Skejby Trykkeri kan vi lave din kasse i præcis det design du ønsker, så dit produkt fremstår flot og professionelt. Med de mange valgmuligheder kan vi med sikkerhed nå i mål med dit ønske! 

Vi leverer kasser og æsker med tryk både indvendig og udvendig.  


Størrelser og lukning

Hos Skejby Trykkeri er det både muligt at vælge kasser og æsker i vores standardmål eller få lavet en æske i det mål der passer dig. Vores standard æsker gives i mål mellem A6 (15,5 x 11 cm) og A3 (42,5 x 30,5 cm) med en højde der varierer mellem 3,5 og 10 cm. Alle standard æsker leveres med samme slags lukning. 

Ønsker du æsker i dit helt eget design, kan vi også klare det. Her er der et hav af valgmuligheder inden for lukning, papirtyper, størrelser mm. Tag fat i os, så hjælper vi dig med at komme i mål. 

Vi leverer også emballagekasser i form af papkasser og paprør uden tryk, som du kan bruge som fragtkasser af dit produkt. Papkasserne fås i størrelser mellem A4 og A3 i forskellige højder. Paprørene fås i 75×7 cm og leveres med hvidt plast låg. 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-19:00
Fredag: 08:00-18:00

31777647

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om din trykfil kan bruges til trykning?
Skejby trykkeri tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

 

GRATIS SKABELONER

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Skriv til os, så mailer vi den skabelon du søger

 

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?