fbpx

Bøger

Bøger 

 • Oplag fra 50 stk. 

 • Mange indbindingsmuligheder

 • Høj kvalitet til skarpe priser

Ens for alle bøger er, at de typisk har en for- og bagside samt flere siders indhold. Brugen af bøger er dog mange. Hos Skejby Trykkeri kan vi trykke din bog, om det er en roman, skitsebog, malebog eller hvad du end ønsker. Med de mange valgmuligheder, kan vi designe din bog, så den bliver præcis som du havde forestillet dig. Se også vores hæfter

Hvad er en bog? 

Har du en drøm om at udgive din egen bog, kan vi hos Skejby bogtrykkeri hurtigt og billigt hjælpe dig med at udleve den. Vi har vi trykt et utal af bøger, som er blevet brugt i mange sammenhænge. Selvbiografier, romaner, fakta bøger og børnebøger. Derudover bruges bøger også i andre erhvervsmæssige sammenhænge. Dette kan være som instruktionsbog til et produkt eller andet, som kræver en mere kompleks beskrivelse. Skal din bog ikke indeholde så mange sider, kan du overveje at kigge under hæfter. 

Hos Skejby bogtrykkeri, har vi også produceret mange børnebøger. I børnefortællinger er der ofte masser af gode billeder med knald på farverne. Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, så farverne skinner bedst muligt igennem. Det er også muligt at give børnenes fantasi frit spild, i form af en malebog, hvor de selv kan farvelægge de sjove motiver. 

Uanset hvilken slags bog du skal have lavet, er der nogle ting du bør overveje, inden du sender bogen i produktion:  

 • Hvilket størrelsesformat skal bogen være i?

 • Hvor mange sider skal den indeholde?

 • Hvilket slags papir skal der bruges?

 • Skal den trykkes i farver?

 • Hvilken form for indbinding skal bogen have?

De forskellige muligheder for design af din bog, bliver forklaret nedenfor. 

Størrelse

Hos Skejby Trykkeri kan vi trykke dine bøger, i præcis det format du ønsker. De fleste bøger, trykker vi i format A4 og A5, samt kvadratiske 21×21 cm. Ønsker du din bog i romanstørrelse vil en standard lille roman måle 12,5×20 cm, en almindelig roman måle 14×22 cm og en stor roman måle 15,5×23 cm. Ønsker du bøger i specielle mål, kan vi sagtens klare det for dig!  

Sider

Der er som sådan intet minimum og maksimum for antal sider på en bog, da dette også afhænger af indbindingsmetoden. En bog vil typisk være på 40+ sider. Ønsker du at få lavet en bog med færre antal sider, bør du kigge under kategorien hæfter. 

Papir

Hos Skejby Trykkeri tilbyder vi et stort udvalg af papirkvaliteter og tykkelser. Vi har papirkvaliteter i både silk- og offset-papir som er henholdsvis bestrøget- og ubestrøget papir. Bestrøget papir giver en blank overflade, hvor ubestrøget papir er mere ru i overfladen. Hos Skejby Trykkeri anbefaler vi silk-papir, da det giver de skarpeste farver. Det er også muligt at få trykt sine hæfter på ubestrøget genbrugspapir. 

Bøger trykkes typisk på 90g til 200g afhængig af størrelsesformatet og antal sider. Jo flere sider bogen er på, desto tyndere anbefaler vi papiret. Det kan også lade sig gøre at få din bog trykt på genbrugspapir eller munken cream. Ønsker du papir i andre kvalitet og tykkelser, kan vi sagtens klare det.

Farver

Vi tilbyder bøger i farve- eller sort/hvidt tryk. Der er mulighed for farvetryk på begge sider (4+4) eller sort/hvidt tryk på begge sider (1+1). 

Indbinding

Hos Skejby Trykkeri arbejder vi med tre forskellige indbindingsmuligheder:

 • Softcover – omslag af en blød ryg og bind i kraftigere papir. Vi foreslår ekstra kachering til din bog, for at give det bedste resultat. Der kan her også tilvælges softcover med flap. 

 • Hardcover – Omslag af en hård ryg og bind, hvilket giver en mere stabil bog samt eksklusivt look. Mulighed for mat-, blank- og soft touch kachering. 

 • Spiralbog – Omslag af kraftigt papir, som holdes sammen med en spiral. Her kan der tilvælges kachering til for- og bagblad samt klar eller mat plast. Spiralfarven kan vælges i enten hvid eller sort. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?