fbpx

Mød holdet bag

Vi er et team spækket med erfaring og viden, der sidder klar til at hjælpe dig

I Skejby Trykkeri tilbyder vi dig og din virksomhed hele pakken. Lige siden trykkeriets fødsel i 2013, har vi opbygget meget viden om alt indenfor det trykte medie samt design og opsætning af trykfiler. Det har gjort at vi i dag kan tilbyde en komplet løsning til danske virksomheder. Et mix af vores brede sortiment og kompetencer, gør at du nu kan nøjes med at bestille dine tryksager et sted.

 

Christian Willadsen

Mail: cw@skejbytrykkeri.dk
Tlf: 26 15 57 31

Mads Dahl Geilager

Mail: mdg@skejbytrykkeri.dk
Tlf: 31 77 76 47

Mission

I Skejby Trykkeri leverer vi markedets højeste kvalitet på produkter og service – og altid til skarpe priser. Med vores brede sortiment, kan vi levere alt indenfor tryk til private og virksomheder.

Vision

Det førende og mest konkurrencedygtige trykkeri, til levering af trykkeriløsninger for både små og store virksomheder.

COVID-19 materiale

Vi har tilpasset dele af produktion til omstændighederne og kan i dag levere plakater med sundhedsstyrelsens anbefalinger, klistermærker med teksten "HOLD AFSTAND" og visirer til beskyttelse af dig og dine kollegaer. Vil du også sikre dig at besøgende og ansatte tager forholdsreglerne alvorligt, samt ikke kommer i klemme for manglende info, som kan udløse en bøde? Så ring 25 15 57 31 eller 31 77 76 47 nu.

Pas på hinanden!

Bh, Skejby Trykkeri