fbpx

Roll up

Roll up

  • Altid skarpe farver 

  • Holdbart canvas-materiale

  • Hurtig levering

En roll-up fra Skejby Trykkeri er et must-have for alle virksomheder. Der er mulighed for at vise skarpe billeder frem og give en masse brugbare informationer på blot en roll-up, og stadig sikre overskueligheden. Roll-ups kan bruges mange steder som bl.a. messer, i receptionen eller som reklame i din butik.

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om din trykfil kan bruges til trykning?
Skejby trykkeri tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.


GRATIS SKABELONER

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Skriv til os, så mailer vi den skabelon du søger

Hvad er en roll-up? 

Et roll-up system er super nemt at flytte rundt til forskellige events. Med den kraftige canvas kvalitet, får du markedets mest holdbare materialer så du sikrer at din roll-up kan bruges igen og igen. 

I alt sin enkelthed er en roll-up en 85 cm bred aluminiumsholder med et rullesytem der gør, at din roll-up kan blive 200 cm høj. Den sættes i toppen fast med en aluminiumsstang for at holde den udfoldet. I bunden  er der to fødder der kan drejes ud, så roll-uppen står stabilt på jorden. 

Hos Skejby Trykkeri bliver farverne og motiverne altid super skarpe og fanger selv de mindste detaljer.

Forskellige modeller

Hos Skejby trykkeri kan vi tilbyde roll-up systemer i flere forskellige varianter, så du nemt kan få det til at passe til dit formål.
Vi har som udgangspunkt 3 modeller

Budget – modellen

 

Hvis du kun skal bruge systemet få gange, eller måske er nyopstartet og tæller hver en markedsføringskrone, så er budget- modellen et billigt, men fint system. Banneret er lavet af stof og trukket ud, så det fremstår flot, glat og lige.


Standart – modellen

 

 

Er du ofte på messe og ved at din roll – up skal stilles op og pakkes sammen flere gange. Så er vores standart model et godt og solidt bud. Banneret er lavet af stof og trukket flot ud, så det fremstår glat og lige. Systemet er af kraftigere materiale end budget modellen, hvilket sikrer at banneret altid står pænt og lodret

 

Premium – modellen

 

Skal du til porsche messe, så er Premium modellen et rigtig godt bud. Det er vores mest eksklusive system. Banneret er lavet af stof og strukket flot ud, så det fremstår glat og lige. Selve systemet er eksklusivt og der er tænkt over detaljerne.
Hvis udseendet af kassen er vigtig for dig, så skal du vælge denne løsning. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?