fbpx

Skilte

Skilte

  • Oplag fra 1 stk. 

  • Skilte i farvetryk

  • Produceres i forskellige tykkelser og materialer

Hos Skejby Trykkeri kan vi lave dit skilt i præcis den størrelse du ønsker. Et skilt kan bruges udendørs som infotavle eller markedsføring, men er også super fedt at have hængende på dit kontor. Et skilt kan laves med kunstryk, skrift eller andet motiv efter dit ønske. 

Priseksempel *

Videoshowcase

Video kommer snart..

Hvad er et skilt? 

Skilte kan fås i mange forskellige udformninger. I alt sin enkelthed er et skilt en form for plade med tryk på. Forskellen på de forskellige skilte ligger i materialet og tykkelsen på denne plade. Et klassisk skilt er kvadratisk og laves i enten aluminium, PVC eller krydsfiner. Valget af materiale afhænger meget af, hvilket brug skiltet er tænkt til. 

Udover de klassiske skilte er det også muligt at få lavet bordskilte med bagstøtte, hængeskilte, gadeskilte eller 3D-logo skilte. Der er masser af muligheder, så har du en god idé, kan vi helt sikkert hjælpe dig i mål med denne. 

 

Materialer

De klassiske kvadratiske skilte gives i 3 forskellige materialer. 

  • Aluminiumsskilt – Denne type skilt kan bruges i rigtig mange sammenhænge både inde og ude. Skilte er sammensat af to aluminiumsplader med en plastkerne. Skiltet er super slidstærkt og lettere end PVC-skiltene, som gør den nem at håndtere. 

  • PVC-skilte – Denne type skilt er et opskummet PVC-skilt og fås tykkelserne 3, 5 og 10 mm. Tykkelsen du bør vælge, afhænger af, hvor stort skiltet skal være. Er størrelsen over 80 cm. Anbefaler vi 10 mm.

  • Krydsfinér-skilte – Dette skilt er lavet af et træmedie, som giver et meget rustikt look og kan bruges både inde og ude året rundt. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?

COVID-19 materiale

Vi har tilpasset dele af produktion til omstændighederne og kan i dag levere plakater med sundhedsstyrelsens anbefalinger, klistermærker med teksten "HOLD AFSTAND" og visirer til beskyttelse af dig og dine kollegaer. Vil du også sikre dig at besøgende og ansatte tager forholdsreglerne alvorligt, samt ikke kommer i klemme for manglende info, som kan udløse en bøde? Så ring 25 15 57 31 eller 31 77 76 47 nu.

Pas på hinanden!

Bh, Skejby Trykkeri