fbpx

Skilte

Skilte

  • Oplag fra 1 stk. 

  • Skilte i farvetryk

  • Produceres i forskellige tykkelser og materialer

Hos Skejby Trykkeri kan vi lave dit skilt i præcis den størrelse du ønsker. Et skilt kan bruges udendørs som infotavle eller markedsføring, men er også super fedt at have hængende på dit kontor. Et skilt kan laves med kunstryk, skrift eller andet motiv efter dit ønske. 

Hvad er et skilt ?

 

Skilte kan fås i mange forskellige udformninger. I alt sin enkelthed er et skilt en form for plade med tryk på. Forskellen på de forskellige skilte ligger i materialet og tykkelsen på denne plade. Et klassisk skilt er kvadratisk og laves i enten aluminium, PVC eller krydsfiner. Valget af materiale afhænger meget af, hvilket brug skiltet er tænkt til. 

Udover de klassiske skilte er det også muligt at få lavet bordskilte med bagstøtte, hængeskilte, gadeskilte eller 3D-logo skilte. Der er masser af muligheder, så har du en god idé, kan vi helt sikkert hjælpe dig i mål med denne. 

 

Materialer

De klassiske kvadratiske skilte gives i 3 forskellige materialer. 

  • Aluminiumsskilt – Denne type skilt kan bruges i rigtig mange sammenhænge både inde og ude. Skilte er sammensat af to aluminiumsplader med en plastkerne. Skiltet er super slidstærkt og lettere end PVC-skiltene, som gør den nem at håndtere. 

  • PVC-skilte – Denne type skilt er et opskummet PVC-skilt og fås tykkelserne 3, 5 og 10 mm. Tykkelsen du bør vælge, afhænger af, hvor stort skiltet skal være. Er størrelsen over 80 cm. Anbefaler vi 10 mm.

  • Krydsfinér-skilte – Dette skilt er lavet af et træmedie, som giver et meget rustikt look og kan bruges både inde og ude året rundt.

  • Vores skilte har en levetid i helt op til fem år.  Du kan forlænge levetiden yderligere 5 år, hvis du påfører laminering.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?