fbpx

Sæt tryk på tøjet

Firmatøj med tryk

  • Både små og store oplag

  • Tryk af alle former for tøj

  • Mange forskellige farver og kvaliteter

Sørg for at dine ansatte kan bære din virksomheds logo på et stykke tøj i højeste kvalitet. Med Skejby Trykkeris brede sortiment, leverer vi tøj til brug i alle former for sammenhænge; på arbejdspladsen, til firmaarrangementer eller i privaten. 

Hvorfor tryk på tøj?

Der er flere grunde til, du bør overveje tryk på tøj til din virksomhed. I servicebranchen er profiltøj en nødvendig, for at skabe noget genkendelighed for kunden. Dog er genkendelighed aldrig dårligt, uanset hvilken branchen din virksomhed befinder sig i. Derudover viser det noget professionalisme, at dine ansatte bærer din virksomheds logo, hvilken er med til at styrke dit image. Til sidst er det et fremragende personalegode at levere tøj til dine ansatte, som de både kan bruge på arbejde og i privaten. Og så har du samtidig en omvandrende reklamesøjle i dem.  

Sortiment

Vi har et bredt sortiment af både produkter, kvaliteter og farver. Her er et lille udpluk af, hvad vi leverer af tekstil-tryk: 

  • T-shirts – er det mest populære valg inden for tekstil-tryk. Vi leverer t-shirts i alverdens farver, med både korte og lange ærmer og i flere forskellige kvaliteter. 

  • Trøjer – kan fås i flere forskellige udgaver. Både med og uden hætte samt med lynlås. Trøjer fås i forskellige kvaliteter og et stort udvalg af farver. 

  • Jakker – kan vi levere til alt slags vejr. Sommer og vinterjakker er et stort hit til både arbejds- og privat brug. 

  • Meget mere – søger du noget andet end ovenstående, skal du endelig bare skrive til os. Vi kan skaffe det meste hjem! 

Tryk på eget tøj

Vi anbefaler altid at tryk skal ske på vores egne tekstiler. Dette skyldes at vi kan stå 100% inde for, at tøjet er beregnet til tryk. Vi har et stort udvalg af kvaliteter og farver, og prisen er altid billigere i sidste ende, når vi trykker på egne tekstiler. 

Har du et ønske om alligevel at få tryk på eget tøj, kan vi også hjælpe dig her. Skriv til os, så finder vi en løsning!

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?