Badges

Badges med tryk

Tryksager i danmark
Med et badge, som du kan få fremstillet hos Skejby Trykkeri, skiller du dig ud fra mængden. Du kan få lavet badges med et navn, med logo eller med tryk. Eller med det, du lige har lyst til. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Få et godt tilbud på billige badges hos os.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Hjemmelavede badges med logo giver noget ekstra

I 1970’erne var badges en helt uundværlig del af mange unges outfit. Nogle steder var det mere reglen end undtagelsen, at man så en masse badges med logo i bybilledet. Badges med tryk var en god måde at udtrykke sine holdninger på, vise, hvad man stod for, eller bare komme ud med et frisk budskab. Hjemmelavede badges var også i 1980’erne en måde, hvorpå man for eksempel kunne vise sit politiske ståsted frem eller bare virke sjov og sej. Og hvorfor ikke også i dag? Lav dig et badge design hos os, enten med en tekst, et logo eller et billede – eller en kombination af det hele.

Hvordan laver man badges

Hvis du ikke er på udkig efter færdigdesignede badges, men helst vil lave nogle med dine egne motiver, kan du få fremstillet dit badges design her. Vi tilbyder badges med en diameter på 5,8 cm – en størrelse, som giver god plads til netop dit budskab eller dit grafiske udtryk. Du designer din egne badges ved hjælp af en skabelon, som du kan få ved at henvende dig til os. Vores dygtige grafiker hjælper dig også gerne med dit badges design online. Kontakt os også gerne for at høre om, hvor billige dine badges kan blive. Vi har nogle af markedets bedste priser.

Hvor bruger man badges med tryk?

Til en konference eller et andet større møde kan man skrive deltagernes navne på et badge, hvilket adskiller sig fra de almindelige klistermærker, som ofte falder af eller er svære at læse.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud