fbpx

Kuverter

Kuverter

  • Kan bestilles både med og uden tryk

  • Flere valgmuligheder af størrelser og papir

  • Med eller uden rude

Kuverter med tryk fra Skejby Trykkeri er en god måde at vise sit logo og farver frem, når der bliver sendt breve og fakturaer til kunder. På denne måde skiller du dig ud fra alle de andre kuverter der ligger i postkassen.

Priseksempel for A5 *

Videoshowcase

Video kommer snart..

Hvad er kuverter?

Kuverter bruges til at sende alle former for breve. Hos Skejby Trykkeri laver vi oftest kuverter til virksomheder, som ønsker at vise sit logo på kuverten. Selvom meget kontakt med kunder i dag foregår over online, kan det nogle gange være fornuftigt at sende et fysisk brev. Her er det fx muligt at vedlægge en brochure eller en lille vareprøve.

Størrelse

Hos Skejby Trykkeri har vi kuverter i følgende størrelser: C4 (22,9 x 32,4 cm), C5 (16,2 x 22,9 cm), C6 (16,2 x 11,4 cm), M5 (15,5 x 22 cm) og M65 (22 x 11 cm). Det kan også lade sig gøre at få kvadratiske kuverter (16,2 x 16,2 cm eller 22 x 22 cm). 

Farver

Hos Skejby Trykkeri kan få dine kuverter uden tryk (0+0), trykt med sort/hvid farve (1+0), trykt med to farver (2+0) eller farvetryk (4+0). Der er kun mulighed for at få tryk på en side samt på flap. 

Papir

Du kan bestille dine kuverter med standard hvidt papir med grå inder farve eller med munken pure papir. Munken pure er en højkvalitets papirtype med en gultonet papirfarve. 

Rude

Du kan få dine kuverter med eller uden rude. Ønsker du et mix af begge, kan det også lade sig gøre. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?

COVID-19 materiale

Vi har tilpasset dele af produktion til omstændighederne og kan i dag levere plakater med sundhedsstyrelsens anbefalinger, klistermærker med teksten "HOLD AFSTAND" og visirer til beskyttelse af dig og dine kollegaer. Vil du også sikre dig at besøgende og ansatte tager forholdsreglerne alvorligt, samt ikke kommer i klemme for manglende info, som kan udløse en bøde? Så ring 25 15 57 31 eller 31 77 76 47 nu.

Pas på hinanden!

Bh, Skejby Trykkeri