T-shirt print

Design din egen unikke t-shirt med vores landsdækkende service fra Aarhus

Print på t-shirt er en unik måde at udtrykke din stil og personlighed på. Hos Skejby trykkeri i Aarhus tilbyder vi en landsdækkende service, der giver dig mulighed for at få printet dit eget design eller logo på en t-shirt, uanset hvor i landet du befinder dig.
Vi har et stort udvalg af t-shirts til både mænd, damer og unisex, så der er noget for enhver smag.

Vores printproces er både hurtig og effektiv, så du kan få din t-shirt med det samme. Vi bruger kun de bedste materialer og teknologi, så printene er klare og holdbare. Vores t-shirts er bløde og behagelige at have på, så du kan bære din unikke t-shirt med stolthed.

Så hvad venter du på? Giv din t-shirt et personligt præg
Bestil i dag, og vær klar til at skille dig ud fra mængden!

Ofte stillede spørgsmål

Skejby trykkeri tilbyder personaliserede T-shirts i størrelserne XXS til 5XL for voksne og børnestørrelser. Du kan finde den nøjagtige længde og bredde i størrelsesoversigten på hver T-shirts produktside

YES ! Du har både muligheden for at tilføje dit eget design eller logo på forsiden af T-shirten, samt tilføje tekstelementer.
Du kan du også få printet på bagsiden. Prøv selv her 

Du kan bestille så få som 1 T-shirt, og hvis du bestiller mere end 100 styk, kan vi tilbyde en rabat på 40 %
Rabat på t-shirts med tryk (1)

For at bevare designet på din T-shirt, skal du vende den med vrangen ud og vaske den i koldt vand. Brug ikke klorblegemiddel og undgå tørretumbling. Undgå at stryge det dekorerede område for at bevare designet i topform

Jada ! Det gør mange af vores kunder. 
Du kan indhente et tilbud lige her