Klistermærker

Klistermærker og stickers

Tryksager i danmark

Klistermærker er et must have for alle virksomheder. Med klistermærker fra Skejby Trykkeri får du god mulighed for at vise dit logo frem til hele verdenen. Brug det til street promotion, giv det med i dine forsendelser til kunder, flash dit logo på bilen med en bilstreamer, få det som etiket med beskrivelse af dit produkt eller noget helt femte. Til markedsføring er der uanede muligheder med klistermærker.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Klistermærker med logo til mange formål

Står du med et helt konkret formål, hvor du skal bruge billige klistermærker? Vi tilbyder mange former for klistermærker til et hav af forskellige anvendelsesmuligheder. Køb klistermærker til flasker og glas, vinduer, indpakning, gulv og asfalt, væggen eller helt andre former for klistermærker. Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om, hvilke klistermærker med logo du kan bestille hos os. Uanset hvor du vælger at placere dem, er de en fremragende reklameflade for din virksomhed. Eller vil du lave sjove klistermærker med et billede og en catchy tekst eller klistermærker til dine børn? Vi har det passende format til dig.

Køb klistermærker i utallige former og kvaliteter

Fordi et klistermærke skal passe til lige præcis det sted, hvor det skal bruges, bestræber vi os på at tilbyde så mange forskellige kvaliteter og former for klistermærker som muligt. Du kan slippe kreativiteten fri og skabe dit helt eget klistermærke eller som udgangspunkt bruge almindelige runde klistermærker til netop dit formål. Men de kan for eksempel også være firkantede eller ovale. Vi tilbyder blandt andet labelark, papirlabels, vinyllabels og transparente labels. Dine klistermærker kan leveres på en rulle eller på et ark, i mange forskellige oplag og med forskellige papirtyper. Spørg os, hvis du er i tvivl, hvilken form for klistermærker der er den rigtige til dig.

Folie til vinduer og væg

Vil du pynte dine vinduer eller din væg med folie med tryk? Folie til vinduer er en god måde at vise på, hvad der sker på den anden side af ruden. Vi sikrer, at din folie er af høj kvalitet og både kan bruges indvendigt og udvendigt. Vi laver også figurskåret folietryk i mange forskellige farver og størrelser. Mangler du en bilstreamer til din bil eller firmabil? Vi fremstiller både firkantede, runde og figurskårne klistermærker til biler. De er ideelle til at vise reklame på din bil og holder i op til fem år, alt efter om du vælger aftagelig eller permanent folie.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud