Roll up

Roll up banner

Tryksager i danmark

En roll-up fra Skejby Trykkeri er et must-have for alle virksomheder. Der er mulighed for at vise skarpe billeder frem og give en masse brugbare informationer på blot en roll-up, og stadig sikre overskueligheden. Roll-ups kan bruges mange steder som bl.a. messer, i receptionen eller som reklame i din butik.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Roll-up, roll up eller roll-up banner?

Kært barn har mange navne – i hvert fald findes der mange forskellige stavemåder af dette reklameprodukt, som du selvfølgelig finder i vores sortiment. Og et kært barn er det i hvert fald. Roll-ups er et meget populært produkt, fordi et roll-up system er supernemt at flytte rundt til forskellige events. Med en bredde på 85 cm og et rullesystem kan din roll-up blive 200 cm høj. Det giver god plads til alle de informationer, billeder og logoer, du vil bruge på dit roll up design. I bunden hjælper to fødder, der kan drejes ud, med, at roll-uppen står stabilt på jorden. Og så kan din roll up rulles ned og pakkes sammen igen, så den næsten ikke fylder noget.

Billige roll ups i forskellige modeller

Vi tilbyder roll-up systemer i flere forskellige varianter, så du nemt kan få det til at passe til dit formål. Vi har som udgangspunkt tre modeller: budget, standard og premium. Uanset hvilken model, du vælger, får du en billig rollup, der opfylder dine ønsker. Hvis det er første gang, du bestiller en roll up, eller hvis dit budget til denne form for reklame er begrænset, kan vi anbefale vores budgetmodel. Standardmodellen er mest til dig, der for eksempel ofte er på messer, og som allerede har noget erfaring i brugen af en rollup. Hvis du vil bestille vores mest eksklusive system, så bør du vælge premiummodellen. Her er alle detaljer og elementer udført endnu mere kvalitetsbevidst. Se vores roll up priser, eller kontakt os for at høre mere. Du vil blive overrasket, hvor billigt dine roll-ups kan blive.

Roll up priser (priseksempler)


Prisbillige udgave (budget)

· Pris for 1 stk: 495 kr.
· Pris ved køb af 10 stk: 275 kr. pr. stk.

Fornuftig udgave (Standard)

· Pris for 1 stk: 595 kr.
· Pris ved køb af 10 stk: 330 kr. pr. stk.

Den gode udgave (premium)

· Pris for 1 stk: 965 kr.
· Pris ved køb af 10 stk: 905 kr. pr. stk.

Andre muligheder end roll-ups

Et roll-up banner kan lynhurtigt stilles op og er meget nemt at transportere. Derfor kan en roll-up bruges til mange forskellige formål og ved mange forskellige arrangementer, både udendørs og indendørs. Du vælger selv dit tryk – motiver, tekster, logoer, billeder og meget andet – til dine rollups. Et produkt som minder om rollups er vores beachflag, som du også kan tjekke ud. Har du brug for et lidt større format? Så tag et kig på vores sortiment inden for bannere. Her får du masser af muligheder for store reklamer, der kan ses. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud