Gaveæsker

Gaveæsker med logo

Tryksager i danmark

Hos Skejby Trykkeri leverer vi kasser og æsker både med og uden tryk. Æsker leveres typisk som emballage til et produkt fx tekstil, vinflasker eller andet. Derudover er æsker også meget populære til indpakning af gavekort eller gaveæsker. Større kasser anvendes typisk til fragt.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Gaveæsker

Hos Skejby Trykkeri tilbyder vi et stort udvalg af gaveæsker i mange forskellige farver, former og størrelser. Du fås således et stort udvalg af tomme gaveæsker, som kan bruges til gaver til medarbejdere, venner eller familie. Få inspiration på vores side med gaveæsker til indpakning, og vælg den model, der passer dig bedst.

Gaveæsker med låg eller andre lukninger

Vores gaveæsker bliver fremstillet i pap, som er kraftigt nok til indpakning af forskellige gaveprodukter. Alt efter gavens form og mål kan du hos os vælge billige gaveæsker i mange forskellige størrelser. Uanset om store eller små gaveæsker, her finder lige præcis den model, du leder efter. På den måde fremstår din gave flot og professionelt. Vi leverer gaveæsker med logo eller med andet tryk både indvendig og udvendig. Er du på udkig efter gaveæsker med låg? Vi tilbyder et hav af valgmuligheder inden for lukning, papirtyper, størrelser mm. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til dit formål.

Hvornår bruger man gaveæsker?

Gaveæsker til indpakning er særlig populære til jul, fødselsdage, bryllupper, barnedåb, jubilæer og ved alle andre festlige anledninger, hvor der gives gaver. Og hvis allerede emballagen gør et godt indtryk, så falder gaven garanteret også i god jord. Du kan også bruge gaveæsker til vin eller til øl, som er populære gaver, både i virksomheder og som private gaver. Hos os kan du vælge gaveæsker af pap i vores standardmål eller få lavet en gaveæske i dit ønskede mål. På den måde får din gave en festlig indpakning, som er flottere, end hvis den bare blev pakket ind i papir eller folie.

Her finder du billige gaveæsker

Har gaven allerede været en dyr affære, og tænker du, at vores tilbud på gaveæsker ville sprænge budgettet? Så tag lige et kig på vores udvalg. Vi tilbyder billige gaveæsker til alle mulige formål. Og hvis du kontakter os, kan vi give dig et rigtig godt tilbud, så du kan pakke dine gaver flot ind. Køb gaveæsker hos os. De er flotte og dekorative. Og gaveæsker med logo spreder ikke kun glæde, men kan også være en del af firmaets brandingindsats.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud