Hæfter

Print af hæfter

Tryksager i danmark

Med hæfter fra Skejby Trykkeri, har du mulighed for at vise dine produkter frem på en flot og kreativ måde. Om du er til messer eller forretningsmøder, er et hæfte altid god at give med, så kunden kan finde alle de nødvendige informationer om din virksomhed.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Hæfter

Med hæfter har du mulighed for at vise dine budskaber frem på en stilfuld måde. Uanset om du vil bruge dine billige hæfter fra Skejby Trykkeri til messer eller forretningsmøder, er et hæfte altid en god informationskilde, hvor kunden kan finde alle de nødvendige informationer om din virksomhed.

Tryk af hæfter med utallige muligheder

Et hæfte, også kaldet brochure, magasin, katalog er en lille bog med minimum otte siders indhold. Disse kan bruges i både erhvervsmæssige og private sammenhænge. Mange virksomheder benytter hæfter til at videregive informationer om virksomheden eller dens produkter. Men hæfter kan også bruges på uddannelsesinstitutioner eller alle andre steder, hvor der er brug for lidt flere sider til informationerne. Print af hæfter er også en god idé til privat brug, for eksempel i forbindelse med bryllupper og andre fester. Her kan et hæfte bruges som menukort, til sange, billeder eller lignende. Og der er ikke kun masser af muligheder i forbindelse med anvendelsen – også når det handler om udformningen af dine hæfter, er der meget at vælge imellem.

Billige hæfter efter dine forestillinger

Selv om vi tilbyder rigtig gode priser på tryk af hæfter, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Og når du bestiller billige hæfter hos os, har du mange valgmuligheder ved udformningen af dine hæfter, så de opfylder dine ønsker og forestillinger. Du vælger blandt andet mellem flere forskellige størrelser samt papirkvaliteter- og tykkelser. Og du har også mulighed for at vælge enten farvetryk eller trykning af hæfter i sort-hvid samt et omslag i en anden papirkvalitet. Sideantallet starter ved minimum otte sider. Hvis antallet overstiger 80 sider, er der tale om en bog, som enten kan være softcover eller hardcover. Vil tilbyder også bøger i vores sortiment.

Hæfter eller foldere eller flyers?

Hvis man derimod ønsker et lidt andet format, som har nogle af de samme kvaliteter som hæfter, kan man vælge flyers eller foldere, som er to produkter, som af og til forveksles. Men der er mindst én forskel. Ved flyers, som nogle også kalder løsblade, har man kun et enkelt stykke papir i hånden, når man for eksempel uddeler dem på gader og stræder. Foldere derimod bliver falset på forskellige måder. Det kan du se mere om på vores side om foldere. Kontakt os endelig, hvis du vil vide, hvilket produkt du skal vælge, eller hvis du har spørgsmål om tryk af hæfter. Vi giver dig gerne en rigtig god pris på dit ønskede trykprodukt.

 

Hæfte Brochure | Magasin | Katalog | Pjece –  Hvad er forskellen ?

 

Det kan være svært at forstå forskelle mellem forskellige betegnelser inden for trykbranchen, da de ofte bruges på kryds og tværs. Faktisk kan selv branchefolk blive i tvivl. Dog er det vigtigt at bemærke, at alle de nævnte begreber produceres på samme maskine, enten digitalt eller offset trykt, og forskellene mellem dem er ganske få. Selv i den almene befolkning kan der være varierende forståelse af, hvornår noget er det ene eller det andet.

Lad dig ikke forvirre af vores definitioner, for vi er meget effektive i at forstå og opfylde dine ønsker for dit næste hæfte, magasin, brochure eller katalog.

Hæfte : Deffinationen af et hæfte, bliver mest brugt blandt folk i trykkeribranchen og består i sin enkelthed af en samling af papirer, dog minimum to stykker papir, der er hæftet på midten. Faktisk er der på selve produktionsdelen ikke stor forskel på om man producerer et hæfte eller en bog. Det er altså er spørgsmål om indholdet i hæftet, som afgør om folk bruger den ene eller anden term. Her har vi igennem mange år erfaret følgende tendenser :Magasin: Når de fleste ringer eller skriver til os for at bestille et

Magasin : så er der ofte tale om et indhold med vis antal sider, hvor der er forskel på omslags- og indholdspapir. Altså, omslaget er kraftigere end indholdet. Vil man lave et økonomisk magasin, kan man dog sagtens vælge at køre samme papirtykkelse på indhold og omslag. Indholdet i et magasin er oftes beskrivende artikler, som kan have information, reklame eller salg som formål. Eksempler på magasiner er: Rejsemagasiner, Boligmagasiner, Turistmagasiner, Livsstilsmagasiner og Madmagasiner. Man kender dem typisk fra sendte magasiner som Bo bedre, Femina eller Alt for damerne. Typisk er et magasin, modsat en bog, ikke noget man tager penge for, men forærer væk som markedsføringsmateriale.

Brochure : De fleste forbinder en brochure, med et folderlignende “blad” fuld af farver, billeder og information. En brochure kan eksempelvis indeholde rabatkoder, konkurrencer, eller som en invitation til et nært forestående arrangement eller lignende. Det er en billig måde og effektiv måde, at nå ud til potentielle kunder.

Pjecer : Når folk spørger efter pjecer, så er der ofte tale om et lille hæfte i A6 størrelse, med information om et bestemt enme, ofte af mere saglig karakter og ikke salgsfremmende.

Katalog : I fysisk form er et katalog og magasin, helt det samme – dog med mulig variation i specifikationer. Indholdet i et katalog, er modsat et magasin oftere en opstilling af ting man kan købe med kortere beskrivelser, og er derfor mere salgsrelateret end det typisk indhold i Magasiner. produktnumre og priser fremgår ofte.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud