Krus

Krus med tryk

Tryksager i danmark

Kaffekrus er en strålende gaveidé for virksomheder og private. Du og din virksomhed kan sætte dit navn og logo på et kaffekrus og give den til kunder og kollegaer og dermed sikre dig en reklameform der vil blive vist igen og igen. Til private er det ligeledes en sjov måde at give en anderledes og personlig gave.

 

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Krus med tryk er sjove og billige accessories

Med et kaffekrus har du mulighed for at udfolde din kreativitet med et citat eller billede, samtidig med at du kan gøre god reklame for din virksomhed. Firmakrus med logo ses på næsten alle kontorer verden over. På den måde sikrer du, at din reklame vil blive set af rigtig mange hver eneste dag. Derudover kan kaffekrus med logo også bruges til helt andre ting. For eksempel kan man have dem stående på et skrivebord med kuglepenne, småmønter eller slik i. Man finder altid noget, man kan bruge sit firmakrus til, uanset om man er kaffedrikker eller ej. Kopper med billede eller logo er altid et sikkert gavehit!

Få trykt kaffekrus – hvad bør jeg være opmærksom på?

Vi kan trykke på størstedelen af kruset. Dog er der områder på og omkring hanken, hvor det ikke er muligt for os at trykke. Alle vores krus er hvide, og der vil derfor altid være hvide områder på dit firmakrus. Vores kaffekrus tåler maskinopvask, men vi anbefaler at vaske dem på omkring 40 grader. På den måde vil trykket holde bedre. Hvis du har problemer med at designe dit firmakrus selv, skal du endelig bare tage fat i os. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at få løst dine udfordringer.

To forskellige firmakrus

Hos os kan du få krus med tryk i tre forskellige udtryk. Vores mest solgte krus er det velkendte cylinderformede krus, som man kender det fra mange steder, blandt andet kantinen, mødelokalet og lignende. Fordelene ved dette krus er, at det har en stor trykflade, som man kan udnytte. Et lattekrus er med sit kegleformede udtryk mere elegant at se på. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at trykfladen ikke er lige så stor som på det klassiske krus, hvilket betyder, at motivet kan blive trukket en lille smule. Hvis du er på farten og gerne vil holde din kaffe eller te varm, så anbefaler vi vores termokrus, som både fås i hvid og metal. Her finder du masser af gode muligheder for det helt rigtige og billige krus.
Hvidt lattekrus, hvor der står "krus med dit logo"Almindeligt hvidt krus, hvor der står "krus med dit logo"

Hvad koster det at få print på sit krus

Priserne for firmakrus afhænger af flere faktorer, herunder type krus, antallet af krus du ønsker at bestille. Men typisk er prisen for trykning på krus meget overkommelig.

Vi tilbyder som tidligere nævnt to forskellige standard krus med tryk:

Almindelige kaffekrus med en størrelse på 200×75 mm.

Lattekrus med en størrelse på 150×80 mm.

Her er nogle priseksempler for vores krus med tryk:

Almindelige kaffekrus:

10 stk.: Kr. 58 pr. stk.
100 stk.: Kr. 33,6 pr. stk.
1000 stk.: Kr. 26 pr. stk.

Lattekrus:

10 stk.: Kr. 66,5 pr. stk.
100 stk.: Kr. 42,19 pr. stk.
1000 stk.: Kr. 33 pr. stk.

 

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud