fbpx

Krus 

Krus med tryk

 • Små og store oplag

 • Kaffekrus i forskellige former

 • Tåler mikrobølgeovn og maskinopvask

Kaffekrus er en strålende gaveidé for virksomheder og private. Du og din virksomhed kan sætte dit navn og logo på et kaffekrus og give den til kunder og kollegaer og dermed sikre dig en reklameform der vil blive vist igen og igen. Til private er det ligeledes en sjov måde at give en anderledes og personlig gave. 

Krus med tryk er en sjov og billig acessories.

Med et kaffekrus fra Skejby Trykkeri har du mulighed for at udfolde din kreativitet med et citat eller billede, samtidig med du kan gøre god reklame for din virksomhed. firmakrus med logo ses på næsten alle kontorer verden over, så du sikrer dermed din reklame vil blive set af mange hver eneste dag. 

Derudover ses kaffekrus med logo også brugt til andre ting som stående på et skrivebord med kuglepenne i eller med småmønter. Man finder altid noget, man kan bruge sit firmakrus til, om man er kaffedrikker eller ej. kopper med billede eller logo er altid et sikkert gavehit! 

*Når du skal have trykt kaffekrus, er der nogle få ting du skal være opmærksom på: 

Hvad bør jeg være opmærksom på i forhold til mine krus med tryk?

 • Områder med tryk – Vi kan trykke på størstedelen af kruset. Dog er der områder på og omkring hank, hvor det ikke er muligt for os at trykke. Alle vores krus er hvide, og der vil derfor altid være hvide områder på dit firmakrus. 

 • Tåler maskinopvask – Vores kaffekrus tåler maskinopvask, men vi anbefaler at vaske dem på omkring 40 grader. På den måde vil trykket holde bedre. 

 • Design – har du problemer med at designe dit firmakrus selv skal du endelig bare tage fat i os. Vi kan hurtigt hjælpe dig på rette vej. 

  3 forskellige krus 

  Hos Skejby trykkeri kan du få krus med tryk i tre forskellige udtryk. Vores mest solgte krus det velkendte cylinderformede krus, som man ser de fleste steder bl.a.  i kantinen, mødelokalet mm. Fordelene ved dette krus, er at de har en stor trykflade, som man kan udbytte.
  Et lattekrus er med sit kegleformet udtryk mere elegant at se på, her er det vigtigt at være opmærksom på, at trykfladen ikke er lige så stor som det klassiske krus, hvilket betyder at motivet kan blive trakt en lille smule. Hvis du er på farten og gerne vil holde din kaffe eller te varm, så anbefaler vi vores termokrus, som både fåes i hvid og metal.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit firmakrus eller har du yderligere spørgsmål?