Valgplakater

Valgplakater

Tryksager i danmark

Få trykt billige og effektive valgplakater hos Skejby Trykkeri. Vi tilbyder de helt rigtige plakater til din næste valgkamp, uanset om det er til et folketingsvalg, et kommunalvalg eller et regionsvalg. Kontakt os – og få en rigtig god pris på din næste valgplakat. Vi er det bedste valg til din valgkamp!

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Ingen valgkamp uden valgplakater

Ved hver valgkamp dukker der den samme diskussion om valgplakater op: Kan det overhovedet betale sig? Giver de den ønskede effekt? Kan man ikke nøjes med valgkamp online, for eksempel på de sociale medier? Alligevel ser vi dem gang på gang: masser af valgplakater, der alle ca. har den samme højde og samme størrelse, og som viser et billede af kandidaten, et slogan og partinavnet eller partiets bogstav. Vi må konkludere, at valgplakater indtil videre ikke kan undværes i partiernes valgkamp. Derfor tilbyder vi billige valgplakater til folketingsvalg og valgplakater til kommunalvalg. Husk at være ude i god tid, så du får en af de bedste pladser på lygtepælene.

Valgplakater i den rigtige højde og størrelse

Der findes nogle regler for valgplakater, som man som kandidat og politisk parti bør kende, blandt andet fra hvornår de må sættes op, og hvornår de senest skal tages ned igen. Også hvad angår valgplakaters højde og størrelse, er der regler, man skal overholde. De må for eksempel ikke være større end 0,8 m2. Det tager vi selvfølgelig højde for ved tryk af valgplakater til din valgkamp. Ring eller skriv til os for at få en god pris på din valgplakat. Vi er konkurrencedygtige og er altid klar med det bedste tilbud. Det behøver ikke koste en formue at føre valgkamp – i hvert fald ikke, hvis du bestiller dine valgplakater her hos os.

Meget andet end valgplakater – masser af produkter til din valgkamp

Du kommer nok ikke udenom at sætte en masse valgplakater op på lygtepælene i den valgkreds, hvor du stiller op. Men har du tænkt på, at der også er mange andre måder at reklamere for din sag, dit parti og dig selv på? Ud over billige valgplakater tilbyder vi mange forskellige produkter, som kan bruges på en effektiv måde i din valgkamp. Tænk stort – og investér i et eller flere bannere, et roll up eller skilte. Eller lav en husstandsomdeling med foldereflyerspostkort eller måske endda et brev, skrevet på brevpapir og lagt i en flot kuvert. Hvis du har en stand, for eksempel på gågaden eller på et torv i din by, kan du passende have en keyhanger, nogle klistermærker eller en kuglepen med dit navn og dit parti på liggende fremme som give-away. Hellere lidt for meget reklame end lidt for lidt. Vi ønsker dig et godt valg!

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud