fbpx

Bannere

Bannere

  • Oplag fra 1 stk. 

  • Bannere med farvetryk

  • Produceres i både små og store formater

Hos Skejby Trykkeri leverer vi bannere som markedsføringsmateriale til din virksomhed, bannere med et budskab til din fest eller noget helt tredje. Med de mange valgmuligheder af størrelser og materialer, kan vi designe dit banner præcis som du ønsker. 

Hvad er et banner?

Bannere ser vi ofte i markedsføringssammenhænge. Et banner kan hænge ved motorvejen, for at gøre forbikørende opmærksom på din virksomhed, dit produkt eller dit budskab. Det er en super nem måde at få opmærksomhed på fra lang afstand. Bannere ses også ved fx fyrværkerisalg, på fodboldstadions eller til et event. Om du vil sælge et produkt eller videregive et budskab, er et banner et fantastisk redskab. 

Men bannere behøver ikke kun være til virksomheder. Skal du holde et bryllup, barnedåb, babyshower eller en anden fest, kan et banner være en super måde at udsmykke festen. 

Materialer

Hos Skejby Trykkeri laver vi bannere i 3 forskellige kvaliteter. Valget af materiale afhænger af, hvilket brug banneret er tiltænkt til. 

  • Stofbanner – et banner i stof er en meget populær bannertype i kraftig kvalitet. Den kan bruges både inden og ude, men er mest egnet til indebrug, da materialet er tæt og vinden dermed ikke kan suse igennem. Den tætte kvalitet gør, at farverne står meget klare på denne slags banner. 

  • Meshbanner – disse bannere er meget velegnet som frithængende bannere på fx stilladser. Dette skyldes de små huller i stoffet, som tillader vinden at suse igennem. Farverne bliver ikke ligeså skarpe som stofbanneret, da store dele af banneret består af luft. 

  • Pressenning – et meget kraftigt og holdbart banner som tåler alt slags vind og vejr. Den vokslignende plastoverdel gør banneret nemt at tørre af. Denne bannertype giver gode farver og er i en kraftig kvalitet, der ikke er til at se igennem. 

Størrelser

Der er ingen begrænsning på, hvor stort dit banner kan være. Afhængig af bannertype, vil banneret blive syet sammen af flere bannere, hvis vi overstiger maxstørrelsen. Denne syning vil kun være svagt synlig. Fx vil stofbannere større end 300cm og meshbannere større end 495cm bliver syet sammen af flere bannere. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?