Bannere

Bannere med tryk

Tryksager i danmark

Hos Skejby Trykkeri leverer vi bannere som markedsføringsmateriale til din virksomhed, bannere med et budskab til din fest eller noget helt tredje. Med de mange valgmuligheder af størrelser og materialer kan du designe dit banner, præcis som du ønsker.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Banner print – individuelt og populært

Bannere med tryk eller et banner med print er nogle af de mest populære produkter, som vi tilbyder hos Skejby Trykkeri. En af grundene til det er nok de mange forskellige anvendelsesmuligheder, som et banner har. Man kan bruge det som stilladsbanner med print, hvor man reklamerer for ens virksomhed i et meget stort format og på en meget synlig måde. Med et banner til en messe viser man virksomhedens navn, logo og måske også budskab frem på en attraktiv måde. Men også til privat brug er et banner et oplagt valg. Lav dit eget banner – til fester som for eksempel bryllup eller barnedåb. Der er ingen grænser for, hvad man kan bruge et banner med tryk eller logo til. Det er et fantastisk redskab til mange forskellige formål.

Bannere med tryk – vælg mellem 3 forskellige typer

Hos Skejby Trykkeri laver vi bannere i 3 forskellige kvaliteter. Valget af materiale afhænger af, hvordan og til hvilket formål dit banner skal bruges.

Stofbanner

Meget populær bannertype i kraftig kvalitet. Den kan bruges både inde og ude, men er mest egnet til indebrug, da materialet er tæt og vinden dermed ikke kan suse igennem. Den tætte kvalitet gør, at farverne står meget klare på denne slags banner.

Stilladsbanner

Meget velegnet som frithængende banner på for eksempel stilladser. Dette skyldes de små huller i stoffet, som tillader vinden at suse igennem. Farverne bliver ikke ligeså skarpe som stofbanneret, da store dele af banneret består af luft.

Presenning

Meget kraftigt og holdbart banner som tåler alt slags vind og vejr. Den vokslignende plastoverdel gør banneret nemt at tørre af. Denne bannertype giver gode farver og er i en kraftig kvalitet, der ikke er til at se igennem.

Størrelse og efterbehandling af dit banner

Når du har valgt, hvilket bannerstof du ønsker, skal du vælge størrelsen af dit banner. Du vælger helt frit, hvor stort det skal være. Derefter har du også mulighed for at tilføje forskellige efterbehandlinger. Den mest anvendte er en kantforstærkning og metaløjer, så du kan binde dine reklamebannere fast, der hvor du ønsker det.

Roll up bannere – en nem og fleksibel løsning

Hos os finder du et billigt banner til netop dit behov. Vi er altid klar med et godt tilbud til dig, og vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at designe dit indendørs eller udendørs banner. Hvis du er på udkig efter en løsning, som nemt kan pakkes sammen og fleksibelt kan flyttes fra et sted til et andet, så tag et kig på vores roll-up bannere eller beachflag.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud