Visitkort

Visitkort

Tryksager i danmark

Med et personlig visitkort får du mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk hos nye kunder. Med et visitkort fra Skejby Trykkeri får du mulighed for at tænke kreativt med mange valgmuligheder af papir, farver, kachering og folie.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Visitkort

Med et personligt visitkort får du mulighed for et godt førstehåndsindtryk hos nye kunder. Visitkort fra Skejby Trykkeri giver dig mange forskellige valgmuligheder, hvad angår papir, farver, kachering og folie og visitkort størrelse. Tag et kig på vores sortiment og store udvalg inden for visitkort design.

Lav visitkort – så har du dem altid ved hånden

Kender du det? Du står midt i en spændende samtale med en potentiel kunde, en mulig samarbejdspartner eller et andet interessant menneske. Til sidst vil I gerne udveksle kontaktinformationer for at kunne tale sammen igen senere. Men der er ingen papir og kuglepen i nærheden. Selvfølgelig kan man i en sådan situation skrive et telefonnummer og en adresse ned i mobiltelefonen, men der kan de oplysninger nemt forsvinde blandt alle de andre kontakter. Med et visitkort i din ønskede størrelse bliver dine kontaktoplysninger meget mere synlige og ligger måske endda fremme på skrivebordet hos den mulige kunde eller samarbejdspartner. Bestil visitkort hos os – så bliver du husket.

Design visitkort – hvad skal de indeholde?

Et visitkort er et fantastisk redskab, når du skal præsentere dig og din virksomhed på en professionel måde. Du bør altid have dit visitkort med dig, så du hurtigt kan give det videre til nye mulige forretningsforbindelser, eller når du skal til messer og konferencer. Dit visitkort bør indeholde vigtige og brugbare informationer om dig og dit firma. Et klassisk visitkort vil typisk indeholde et firmalogo, dit navn, din titel, kontaktoplysninger og måske også et professionelt billede. Husk at udnytte den begrænsede plads godt, og glem ikke at læse korrektur! Det ville være meget ærgerligt, hvis der var fejl i kontaktoplysningerne.

Print visitkort – vælg størrelse, papir, farver m.m.

De visitkort, du bestiller hos os, er typisk på størrelse med et dankort. Standardmålet er 54 x 85 mm. På den måde er de nemme at medbringe, og det øger chancen for at mulige nye kunder ikke smider kortet ud. Ønskes der specielle mål, kan det også lade sig gøre. Og vi tilbyder et stort udvalg af papirkvaliteter og -tykkelser, både i både silk- og offset-papir, som er henholdsvis bestrøget og ubestrøget papir. Vores billige visitkort bliver enten fremstillet med farvetryk eller sort/hvid-tryk. Derudover er der mulighed for forskellige efterbehandlinger, kachering, lak, folie og meget andet, som får dit visitkort design til at fremstå helt perfekt. Se også vores udvalg af blokke og brevpapir.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud