Foldere

Foldere/brochurer

Tryksager i danmark

En folder eller brochure, er et godt redskab til markedsføring af dit produkt og din virksomhed. Med de mange designmuligheder, kan du på en kreativ måde skabe præcis det udtryk du ønsker. Foldere bruges i dag også som fx sanghæfter til konfirmationer og jul.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Foldere

En folder er et godt redskab til markedsføring af dit produkt, din virksomhed eller dit arrangement. Med de mange designmuligheder, som vi tilbyder hos Skejby Trykkeri, kan du på en kreativ måde skabe præcis det udtryk, du ønsker. Foldere kan bruges til mange forskellige formål og giver et hurtigt og nemt overblik over folderens indhold.

Lav en folder

En folder er egentlig bare et foldet stykke papir. Men der findes mange forskellige måder at folde papiret på, afhængigt af, hvor mange forskellige sider du ønsker, og hvor meget tekst og billeder der skal være plads til. Hos os kan du blandt andet bestille en 4-sidet, 5-fløjet og 3-fløjet folder. Virksomheder bruger foldere på messer og mange andre steder, hvor man hurtigt og nemt skal kunne få et overblik over tilbud, budskaber og produktudvalget. I den forbindelse skal man overveje, om det er en A3, en A4 eller en A5 folder, der passer bedst til det pågældende formål. Vi tilbyder mange forskellige formater.

Vælg dit folder layout

Når du bestiller billige foldere hos os, har du mange forskellige valgmuligheder til dit folder design. Et af de vigtigste valg, du skal træffe, er, hvilken falsning du ønsker til dine foldere. Du kan vælge mellem midterfals, zigzagfals, rullefast, portfals eller en brugerdefineret falsning, hvor vi laver folderne nøjagtig sådan, som du ønsker det. Og så er der også spørgsmålet om papirtypen. Her tilbyder vi et stort udvalg af papirkvaliteter og -tykkelser, både silk- og offsetpapir, som er henholdsvis bestrøget og ubestrøget papir. Dit folder design trykkes typisk på 120 g til 300 g, afhængigt af størrelsesformatet og antal sider. Farver, efterbehandling, kachering, lak og folie er yderligere valgmuligheder, som du skal tage stilling til ved tryk af foldere.

Hvad er en folder sammenlignet med en flyer?

Som navnet allerede antyder, bliver en folder foldet – enten en eller flere gange. Du kan se de mange forskellige udformningsmuligheder her på siden. Flyers, som også bliver kaldt løsblade, består ligesom foldere kun af ét stykke papir, men bliver ikke foldet. Tag et kig på både foldere og flyers, og find den model, der passer bedst til dit formål. Derudover findes der også hæfter, som altid består af flere ark papir, som er hæftet med hæfteklammer i midten. Kontakt os også gerne, hvis du har brug for hjælp og vejledning. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til den bedste pris til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud