Plakater

Plakater med tryk

Tryksager i danmark

Hos Skejby Trykkeri laver vi alle former for plakater. Vi kan lave plakater til din plakat shop, som markedsføringsmateriale til messer eller blot en enkelt plakat til ophæng i stuen. Med vores mange papirtyper skaber vi præcis det udtryk du ønsker.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Få trykt billige plakater – og bliv set

Store plakater med tekst er en reklameform, som har eksisteret i rigtig mange år. Plakatsøjlen, der blev opfundet helt tilbage i 1854, er et vidnesbyrd om, hvor længe reklame med plakater har eksisteret, og hvor effektiv et markedsføringsredskab plakater med tekst eller tryk tilsyneladende er. For ting, der fungerer, går ikke af mode. Vi fremstiller plakater til mange forskellige anvendelser – både til virksomheder, organisationer, partier, private og mange andre. Formålet med de plakater, der bliver bestilt online hos os, spænder meget bredt. Hvad skal du bruge vores billige plakater til? Til et dekorativt billede i stuen? Er du kunstner, der skal udstille? Vil du skabe noget opmærksomhed som virksomhed eller organisation? Eller mangler du fede plakater til en kampagne?

Køb plakater med masser af valgmuligheder

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder plakater i stort set alle formater. Vores standardstørrelser er B3, B2, B1, B0, A3, A2, A1 og A0. Alt kan lade sig gøre – så skal din plakat trykkes i et helt bestemt format, kan vi også hjælpe dig med det. Kontakt os via mail eller på telefon. Vi står klar med råd og vejledning – også hvad angår papirkvaliteten af dine plakater og posters. Her skal du nemlig være opmærksom på, om plakaterne skal bruges indendørs eller udendørs. Vi fremstiller dine flotte plakater i mange forskellige tykkelser og kvaliteter. Tykkelsen du bør vælge, afhænger af størrelsen på dine plakater. Du finder alle valgmuligheder her på siden.

Tryk af valgplakater – vær ude i god tid

Er det næste kommunal- og regionsvalg lige rundt om hjørnet? Eller går der rygter om et snarligt folketingsvalg? Selv hvis der er lidt tid til det næste valg, er det altid en god idé at være tidligt ude, når det handler om tryk af valgplakater. Man vil jo nødigt komme for sent, når de andre partier allerede er i gang med at kapre de bedste pladser på lygtepælene. Se vores produktkategori specielt om valgplakater. Her får du de bedste tilbud og en rigtig god valgplakater pris. Andre rubrikker, som kunne være interessante for dig, der skal føre valgkamp, er bannerefoldere og flyers, mindre give-away artikler som for eksempel keyhanger og kuglepen og de større reklamemedier roll up og skilte. Eller hvad med postkort, brevpapir og kuverter til husstandsomdelinger?

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud