Løsblade / Flyers

Løsblade / Flyers

Tryksager i danmark

Med flyers/løsblade fra Skejby Trykkeri har du mulighed for at skille dig ud fra konkurrenterne. Du får et hav af valgmuligheder, hvad angår størrelser, papirtykkelse, papirtyper og farver. Vi er altid skarpe på prisen – selv på mindre oplag!

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Vi trykker dit helt eget flyer design

En flyer er nok en af de ældste former for udendørs markedsføring. Ikke kun politiske partier og organisationer, men også virksomheder har i mange årtier, hvis ikke århundreder benyttet sig af denne form for enkeltsidet papirannonce. Fordelene ved en info flyer giver næsten sig selv: Uanset om man bruger den til uddeling eller til at hænge op på opslagstavler og lignende, når man hurtigt og nemt og til et stort publikum, læserne får et hurtigt overblik over budskabet i dine flyers, og så er en flyer en billig tryksag – i hvert fald, hvis du bestiller dine reklame flyers hos os. Også på messer og konferencer er billige flyers fra Skejby Trykkeri et oplagt valg.

Flyvers print i forskellige størrelser

Flyers fås i mange forskellige størrelser, men typisk bruges formaterne A4, A5 og A6 til flyers tryk. Især de mindre flyer størrelser bliver ofte bestilt af vores kunder, fordi de er mest praktisk at håndtere ved uddelinger og andre kampagner. Hvad din flyer skal indeholde, er selvfølgelig fuldstændig op til dig selv. Det kan være alt fra virksomhedsinformationer og et firmalogo til produktbeskrivelser eller politiske og lignende budskaber. Når du bestiller print af flyers hos os, skal du også tage højde for, hvilken papirkvalitet og -tykkelse du ønsker, samt flere andre valgmuligheder såsom farver, efterbehandling, lak, folie og kachering. Vi står klar med råd og vejledning, hvis du har brug for hjælp til dit flyers tryk.

Har du brug for flyers, der er større end A2, så anbefaler at du bestiller dem som plakater i stedet for.

Hvad er en flyer i forhold til en folder?

Flyers og foldere er sammenlignelige produkter. Alligevel er der mindst én afgørende forskel. Mens flyers, som man også kender under navnet løsblade, kun består af et enkelt stykke papir, der ikke bliver foldet, er der hos foldere mulighed for mange forskellige falsninger. Du kan se dem på vores produktside om foldere. Du skal altid være velkommen til at henvende dig, hvis du for eksempel har brug for hjælp til at finde ud af, hvilket produkt der er det helt rigtige for dig. Hvis du ønsker et helt andet udtryk, kan du også tage et kig på vores hæfter med tryk. De bliver sat sammen af flere ark papir og hæftes med hæfteklammer i midten.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud