Salgsmappe

Salgsmappe

Tryksager i danmark

Bestil individuelle salgsmapper fra Skejby Trykkeri, og gør et godt og professionelt indtryk ved kundemøder, præsentationer eller konferencer. Vi tilbyder salgsmapper, præsentationsmapper og konferencemapper af høj kvalitet. Få salgsmapper med tryk, for eksempel med dit virksomhedslogo, dit slogan og nogle passende billeder.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Professionelle salgsmapper til din virksomhed

Med salgsmapper eller omslagsmapper optræder du altid topprofessionelt, når du for eksempel skal fremvise dit produkt, din ydelse eller din virksomhed. I en salgsmappe kan du samle alle vigtige dokumenter på en flot og ordentlig måde. Du har også mulighed for at vedlægge produktprøver, så kunden straks kan se, hvad det er, du tilbyder. Det kunne for eksempel være forskellige trykprodukter såsom flyers eller foldere. Derudover kan du forsyne hele salgsmappen med dit grafiske udtryk og på den måde fremhæve dit brand, så ingen er i tvivl om, hvor salgsmappen kommer fra. En omslagsmappe er også et oplagt redskab, hvis man skal samle ansøgningsmateriale fysisk i en mappe, som personlig dokumentsamling eller til uddannelsesmateriale. Men der er faktisk nærmest ingen grænser for, hvad du kan bruge dine salgsmapper til.

Tryk på salgsmapper – masser af muligheder

Har du brug for salgsmapper med tryk, får du en hel del forskellige muligheder hos os. Du kan nøjes med at få farvetryk på ydersiden, men du kan også vælge at få farvetryk på begge sider, det vil sige både på den indvendige og den udvendige side af din salgsmappe. Derudover er der to formater at vælge imellem. Du vælger selv, om du ønsker en præsentationsmappe A4 eller en præsentationsmappe A5, alt efter hvilken størrelse der passer bedst til de papirer, dokumenter og vareprøver, du skal bruge dine salgsmapper med tryk til. Men ikke nok med det! Derudover kan du også vælge mellem to papirtyper: Er du mere til 350 g silk-papir eller 260 g chromokarton? vores salgsmapper lukkes med flapper i bunden og i siden, så intet kan falde ud, nogle af modellerne kan holde et visitkort. Hvis du er i tvivl, skal du være velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig, så du får den helt rigtige præsentationsmappe.

Konferencemappe – andet navn, samme gode kvalitet

Salgsmapper går som beskrevet også under navnet præsentationsmapper eller omslagsmapper. Men betegnelsen konferencemapper bliver ligeledes ofte brugt til denne form for opbevaring af dokumenter og papirer. Og det gør den selvfølgelig, fordi konferencer er et oplagt sted til brug af præsentationsmapper – enten fordi man selv skal holde et oplæg eller foredrag, eller fordi man skal præsentere sin virksomhed eller organisation ved en stand eller et møde. Hvis du medbringer konferencemapper med tryk, er ingen i tvivl om, hvor du kommer fra, og du udstråler fra starten af, at du både er kompetent, og at du har styr på ting. Bestil en konferencemappe i A4 eller A5 her.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud