Brevpapir

Brevpapir med logo

Tryksager i danmark

Brevpapir er for mange stadig en uundværlig del af hverdagen. Hos Skejby Trykkeri leverer vi brevpapir med logo til virksomheder. Du kan også bestille flot brevpapir til privat brug i flere forskellige formater, hvis du vil sende en hilsen til venner, familie eller bekendte. Køb brevpapir til den slags korrespondance, der skal være lidt mere vedkommende og personlig.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Brevpapir med logo

Indrømmet – langt den største del af virksomheders kommunikation foregår i dag ved hjælp af e-mails og andre former for online korrespondance. Men der er stadig mange anledninger, hvor en elektronisk besked ikke virker vedkommende og personlig nok. Her kommer brevpapir og kuverter til deres ret. Der er noget helt særligt over en hilsen eller en besked, som bliver sendt som brev på flot brevpapir. Og det er også en fantastisk måde at skille sig ud fra den store masse af daglige beskeder på computeren og mobilen. Køb brevpapir her på siden. Der er flere valgmuligheder, som er med til at give dit brevpapir med logo et helt individuelt udtryk.

Hvilken papirtype og format skal dit brevpapir have?

Det klassiske format for brevpapir er A4, og det er også det, som de fleste bestiller hos os. Hvis du ønsker andre formater, anbefaler vi, at du for eksempel tager et kig på vores sider om flyers. Her tilbyder vi også andre formater som for eksempel A5 og A6. Disse lidt mindre formater kan også fint bruges til små hilsner i forbindelse med et firmajubilæum, en fødselsdag eller andre mærkedage. Derudover har du også andre valgmuligheder, når du vælger brevpapir. Tryk på dit brevpapir, som trykkes på 90 g papir, fås i sort-hvid eller i farve, i begge tilfælde enten på en side eller begge sider.

Brevpapir – forældet eller det nye sort?

I tiden før internettet var brevpapir en helt almindelig del i alle private hjem og i virksomheders kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og leverandører. I dag kan det at skrive breve virke lidt gammeldags eller i værste fald endda forældet. Men der er flere og flere, der får øjnene op for, at en besked skrevet på brevpapir rent faktisk kan vække mere opsigt end en e-mail eller en sms. I den helt rigtige sammenhæng er kommunikation via breve noget, man lægger mærke til, og som stikker ud på den helt rigtige måde. Det er i hvert fald en meget personlig måde at kommunikere på. Og hvad ville for eksempel et kærestebrev være uden brevpapir?

Hos Skejby trykkeri, gør vi altid lidt ekstra ud af kundebesøg og særlige tilbud. Vil du gå endnu et ekstra skridt for at imponere dine kunder, så saml alt materiale i en matchende salgsmappe, og vedlæg et visitkort og fx en kuglepen med dit logo.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud