Ringbind

Ringbind med tryk

Tryksager i danmark

Ringbind er en praktisk løsning til at organisere dine dokumenter og promovere din virksomhed. Der er tre forskellige valgmuligheder for lukkemekanismen, og der er også mulighed for at tilføje kantbeskyttere, plastlommer og ryg-etiketter. Brug ringbindene med dit eget design og logo til internt brug i virksomheden eller som salgsmateriale, prislister og kataloger. De er perfekte til at samle alle relevante dokumenter til en kunde og giver et professionelt billede af din virksomhed.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Billige ringbind – til privat brug eller til forretningen

Ringbind eller mapper med individuelt tryk sørger for, at du altid fremstår med et godt og professionelt første indtryk. Uanset om du skal bruge dem privat, på hjemmekontoret eller til at forsyne hele virksomheden med, er smarte ringbind med dit helt eget motiv lige sagen. Skal man have styr på tingene, har man brug for ringbinding. Kun på den måde undgår man, at vigtige dokumenter og papirer går tabt eller ligger steder, hvor man ikke kan finde dem igen. Også når man skal holde en præsentation af et nyt produkt eller et nyt tiltag, er en ringbindsmappe det redskab, der gør, at man fremstår organiseret.

 

Ringbind A4 med forskellige lukkemekanismer

Dine A4 ringbind fås i forskellige størrelser eller tykkelser, alt efter hvor meget plads du skal bruge til dine papirer og dokumenter. Et af de vigtigste valg, du skal træffe i forbindelse med købet af dine billige ringbind hos os, er, hvilken lukkemekanisme du foretrækker. Du kan vælge en D-ring eller en O-ring, som har fået deres navne efter den måde, de ser ud på. Ved D-ringen ligger papirerne mere præcist oven på hinanden, mens O-ringen er vores mest populære type. Åbningen foregår, ved at ringene trækkes fra hinanden. Ved disse to modeller af A4 ringbind er der mulighed for at vælge to eller fire ringe. Vores brevordnere derimod har altid kun to ringe, men kan nemt åbnes med en løftearm, hvilket er en lidt mere komfortabel måde at gøre det på.

 

Smarte ringbind med farvetryk

Ved designet af dine ringbind A4 med fire eller to ringe har du to muligheder: enten farvetryk kun på bagsiden eller på begge sider. På den måde kan du forsyne dine ringbind med et motiv som for eksempel et logo eller en anden form for tryk. Se vores mange forskellige ringbind tilbud, og kontakt os, hvis du har spørgsmål. Vi er klar ved telefonen. Har du brug for papir til dine ringbind med tryk? Så tag et kig på vores produktkategori om blokke. Vores A4 blokke passer til vores ringbind. Husk at bestille nok!

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud