Vægkalender

Vægkalender 2024

Tryksager i danmark

Brug en vægkalender fra Skejby Trykkeri som et effektivt reklamemiddel. Så er din virksomhed altid synlig for dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og samtidig har de altid styr på dage og måneder – hele året rundt. Vælg dit vægkalender design – og bestil i god tid. For det næste år er lige rundt om hjørnet

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Vægkalender

Brug en vægkalender fra Skejby Trykkeri som et effektivt reklamemiddel. Så er din virksomhed altid synlig for dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og samtidig har de altid styr på dage og måneder – hele året rundt. Vælg dit vægkalender design – og bestil i god tid. For det næste år er lige rundt om hjørnet.

Vægkalender tryk – se de bedste tilbud her

Lav din egen vægkalender med lige præcis det indhold, som du ønsker. Alle kender den gode gamle værkstedskalender, som altid har været til stor glæde for medarbejderne. Men uanset hvad dit vægkalender design skal indeholde, og hvilke ideer du har, så tilbyder vi masser af muligheder for at få dem omsat. Kun fantasien sætter grænser, når du får fremstillet en billig vægkalender hos os. Og ud over sideantallet, som du kan læse mere om forneden, kan du også vælge at få farvetryk, spiralfarven kan være sort eller hvid, og du kan efter eget valg få tilføjet en hvid papbagside.

En vægkalender med 16 sider – hvorfor dog det?

“Året har 16 måneder”. Sådan hedder det i digteren Henrik Nordbrandts berømte digt fra digtsamlingen “Håndens skælven i november”, som udkom i 1986. Pointen i digtet er, at måneden november til sidst bliver gentaget hele fire gange, så der i alt bliver 16 måneder. Men det er nu ikke derfor, at man hos os har mulighed for at købe en vægkalender med 16 sider. Nej, det er, fordi flere af vores kunder har efterspurgt at kunne tilføje flere reklamesider i starten af kalenderen. Det giver god mening, hvad angår synlighed og reklameeffekt. Det ønske ville vi selvfølgelig gerne efterkomme. Derfor kan du hos os bestille en billig vægkalender med 12 til 16 sider. 12 sider, hvis man ikke ønsker nogen forside, og 13-16 sider alt afhængigt af antal forsider med forskellige muligheder for tryk af reklamer og andre informationer.

En billig vægkalender – og én til bordet?

Hvis du ud over din vægkalender, som vi kan give dig et rigtig godt tilbud på, også har brug for kalendere til bordet, så finder du et fint udvalg i vores produktkategori om bordkalendere. En bordkalender fås både med eller uden farvetryk og med forskellige papirtyper. Derudover er der, alt efter hvilken slags bordkalender du ønsker, mulighed for at vælge en version, der kan stilles op, og en version, der ligger på bordet. Det er heller ikke usædvanligt, at man for eksempel i en virksomhed både har vægkalendere og bordkalendere, hvor de kalendere, der hænger på væggen bruges stationært, mens en bordkalender kan tages med på farten, så man aldrig glemmer, hvilken dato det er, og hvilke aftaler man har på de forskellige dage.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud