fbpx

Beachflag

Beachflag

  • Oplag fra 1 stk. 

  • Gives i 2 forskellige størrelser

  • Tåler vind og regn

Et beachflag fra Skejby Trykkeri er et hyppigt benyttet produkt til promovering af dit firma og logo. Beachflag ses ofte i indkørsler til kontorer, til events eller messer. Kontakt os og få hjælp til dit beachflag i dag. 

Priseksempel *

Videoshowcase

Video kommer snart..

Hvad er beachflag? 

I alt sin enkelthed er et beachflag blot et flag i en anden form. Beachflag er mere aflange end almindelige flag og bruges ikke til at hænge i en flagstang. I stedet holdes den udstrakt med en stang der går fra top til bund og som ender ud i enten et spyd eller en fod. Stofmaterialet som beachflaget er lavet af, kan klare alt slags vind og vejr, og kan tilmed maskinvaskes. Et beachflag kan bruges i et utal af sammenhænge, hvor det vil give mening at fremvise dit logo på en stor og iøjnefaldende måde. 

Størrelse og fod

Hos Skejby Trykkeri leverer vi beachflag i to standardstørrelser. Det lille beachflag måler 85 x 300 cm og det store måler 80 x 400 cm. Til begge størrelser er det muligt at vælge flaget med jordspyd eller med firkantet fod. Valg af fod bør afhænge af, hvor det skal stå og til hvor kraftigt vejr det skal kunne holde til. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?