Beachflag

Beachflags

Tryksager i danmark

Et Beachflag fra Skejby Trykkeri er et hyppigt benyttet produkt til promovering af dit firma og logo. Beachflag ses ofte i indkørsler til kontorer, til events eller messer. Kontakt os, og få et godt tilbud på dit beachflag.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Priser på Beachflag

Er du på udkig efter det perfekte beachflag til din virksomhed eller begivenhed? Så kan vi hjælpe dig med at beregne prisen hurtigt og nemt. Vi har gjort det enkelt for dig at sammenligne priser på vores to modeller og forskellige højder i vores oversigt under “Indhent Tilbud”. Derudover kan du også finde priser på fod til dit beachflag, hvis det er noget, du har brug for.Hvis du er klar til at bestille, kan du gøre det nemt og hurtigt ved at klikke på linket nedenfor og bestille online.Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde det perfekte beachflag til dit behov!


Beachflag skaber masser af synlighed

Et beachflag er måske det bedst egnede blikfang for din virksomhed, dit arrangement, eller hvad du ellers vil reklamere for. Beachflags er synlige, effektive og billige. Synlige, fordi de både kan ses langvejs fra, men også fungerer rigtig godt, når man kommer tættere på. Effektive, fordi de kan bruges udendørs og indendørs, og fordi de både kan udformes med dit eget beachflag design og med dit logo. Og så er beachflag en billig måde at reklamere på. Hos os finder du gode tilbud på beachflags. Vi matcher de bedste priser på markedet. Og uanset hvilket beachflag du vælger hos os, garanterer vi, at du får masser af synlighed, og at du får fremvist dit budskab på den allerbedste måde.

Flere forskellige beachflag modeller

Beachflag med tryk fås hos os i to forskellige modeller og i fem forskellige størrelser. Først vælger du mellem surf-flag og dråbe-flag. Et surf-flag er et beachflag, der ligner et sejl på et surfboard, mens et dråbe-flag, som navnet antyder, har et lidt mere dråbeagtigt udseende. Du finder begge modeller foroven. Vælg, hvilken model der passer bedst til dine behov. Derefter kan du også vælge størrelsen på dit beach flag med logo. Vi tilbyder hele fem forskellige størrelser: surf-flag fra S (290 cm) til XXL (600 cm) og dråbe-flag fra S (245 cm) til XXL (540 cm).

Har du brug for endnu mere synlighed i et større format? Så kig på et af vores mange flotte bannere i forskellige størrelser og kvaliteter.

Fod eller spyd – hvordan skal jeg montere mit beachflag?

Et helt afgørende element, når du skal vise dine beachflag med dit eget design frem, er måden at montere og placere dit beachflag på. Også her giver vi dig flere forskellige muligheder. Udendørs kan du vælge at sætte beachflags fast direkte ned i jorden, sandet eller græsplænen ved hjælp af et spyd eller et skruegevind. Du har også mulighed for at bestille forskellige slags baser, som kan bruges både indendørs og udendørs, f.eks. en krydsbase med en floater til at give noget ekstra vægt, eller en vandbase. Du kan bestille alt tilbehør til dine beachflags her hos os.

Hjælp til design af beachflag

Hvis du er i tvivl om, hvordan du designer dit tryk til enten et surf-flag eller et dråbe-flag, så er der her hjælp at hente. Se PDF-filen forneden, hvor du kan downloade en beachflag skabelon til lige præcis det flag, du ønsker at designe. Hvis du har flere spørgsmål, så kontakt os gerne.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud