fbpx

Postkort

Postkort

  • Oplag fra 50 stk. 

  • Priser fra 150,- 

  • Altid høj kvalitet og mange muligheder for design. 

Med postkort fra Skejby Trykkeri, kan du få lavet et postkort i dit helt eget design, som kan bruges i forbindelse med gave, postkort fra ferien eller til kunder. Dine postkort kan laves som et 2-sidet postkort eller et 4-sidet postkort. Om du ønsker postkort i små oplag til privat brug eller større oplag til dit firma, kan vi klare det!

Postkort tryk kan bruges i stedet for en flyer, hvis man ønsker et lidt mere eksklusivt eller formelt produktPostkort tryk kan bruges i stedet for en flyer, hvis man ønsker et lidt mere eksklusivt eller formelt produktHvad er postkort?

Et postkort kan bruges i rigtig mange sammenhænge, til både private og virksomheder. Typisk vil et postkort bruges til at sende hjem til familien fra ferie, som lykønskning til fødselsdage, konfirmationer eller jul samt takkekort i forskellige sammenhænge. Virksomheder kan bruge postkort i forbindelse med bl.a. ordre, hvor man skriver en lille hilsen, som tak for købet.

Et klassisk 2-sidet postkort fra Skejby Trykkeri vil typisk indeholde en forside med et billede eller et grafisk motiv. Bagsiden vil typisk være blank eller med små linjer, for at give mulighed for at skrive direkte på. 

4-sidet postkort, som fx benyttes som julekort, indeholder ofte for- og bagside med et billede eller grafisk element, hvor der her vil være 2 sider indeni, med mulighed for at skrive på. 

Størrelse

Hos Skejby Trykkeri tilbyder vi postkort i flere formater. Det hyppigst benyttede format til et postkort er A6. Vi kan lave dit postkort i præcis det format du ønsker. Skal det være et større format end A6, kan du evt. kigge under flyers

Papir

Hos Skejby Trykkeri tilbyder vi et stort udvalg af papirkvaliteter og tykkelser. Postkort trykkes typisk på 250g til 300g chromocard, som er en papirtype med en bestrøget forside og en ubestrøget bagside. Dette giver en glat forside, som giver de bedste farver. Bagsiden bliver ru, som gør det muligt at skrive på. Ønsker du en papirkvalitet som er ubestrøget på begge sider, kan dette også lade sig gøre. 

Farver

Vi tilbyder postkort i farve- eller sort/hvidt tryk. Der er mulighed for farvetryk på begge sider (4+4), sort/hvidt tryk på begge sider (1+1) eller et mix af disse to (4+1, 1+4). Ønskes der kun tryk på en side, kan det også lade sig gøre (4+0, 1+0). 

Efterbehandling

Med vores efterbehandlingsmuligheder, har du mulighed for at sætte dit helt eget præg, så dine postkort får et personligt og eksklusivt look. 

Kachering

Kachering er et tyndt plastikfilm, som påføres ovenpå dine postkort efter tryk. Dette gør dine postkort endnu kraftigere og giver en smudsafvisende overflade. Der er mulighed for blank-, mat- og soft-touch kachering. 

Folie

Vi tilbyder folie i guld og sølv, som kan bruges til at fremhæve vigtige områder som fx logo, navn eller figurer. 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-19:00
Fredag: 08:00-18:00

31777647

info@skejbytrykkeri.dk
Chat med os

 

GRATIS FILTJEK

Skejby trykkeri tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

 

GRATIS SKABELONER

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Skriv til os, så mailer vi den skabelon du søger

 

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?