Postkort

Postkort

Tryksager i danmark

Med postkort fra Skejby Trykkeri, kan du få lavet dit helt eget design, som kan bruges i forbindelse med gave, postkort fra ferien eller til kunder. vi lave dem som 2-sidet postkort eller 4-sidet. Du bestemmer om det skal være i små oplag til privat brug eller større oplag til dit firma!

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Tryk af postkort – effektiv offline markedsføring

Et postkort kan bruges i rigtig mange sammenhænge, både af private og af virksomheder. Ud over at et postkort kan bruges til at sende dejlige hilsner hjem fra ferien til venner, bekendte og familie, som lykønskning til fødselsdage eller konfirmationer eller til jul samt som takkekort i forskellige sammenhænge, er et postkort med tryk yderst effektiv til markedsføring – på den gode gamle offline måde. Selvom man umiddelbart skulle tro, at postkort er forældede, har undersøgelser vist, at det at sende postkort til kunder og samarbejdspartnere giver en overraskende høj konverteringsrate. Måske skyldes det, at et postkort, uanset hvilken størrelse det har, er mere synligt end en e-mail, som ligger i ens indbakke sammen med alt for mange andre beskeder.

Størrelse og farvetryk eller sort-hvid – køb postkort her

Et klassisk 2-sidet postkort, som du kan bestille her hos os, indeholder typisk en forside med et billede eller et grafisk motiv. Her kan du som virksomhed passende placere dit firmalogo, så man ikke er et sekund i tvivl om, hvem postkortet kommer fra. Det giver straks en meget effektiv brandingværdi for din virksomhed. Bagsiden på dit postkort print vil typisk være blank eller med små linjer, som giver mulighed for at skrive reklamebudskaber eller andre tekster. Vi tilbyder vi postkort i flere formater. Det hyppigst benyttede format til et postkort er A6, som er den klassiske postkort størrelse. Men vi kan også lave dit postkort i andre formater, for eksempel A5 eller A4. Derudover har du mulighed for at vælge forskellige kombinationer vedrørende farvetryk og tryk i sort-hvid.

Postkort print – vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål til, hvilke muligheder der findes inden for emner som for eksempel efterbehandling, kachering og folie i forbindelse med dit postkort design, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar med råd og vejledning, så du får det bedste ud af dit postkort køb hos os. Ud over postkort har vi også andre offline reklamemedier i vores store sortiment. Tag for eksempel et kig på vores brevpapir, som har nogle af de samme kvaliteter inden for marketing, som et postkort har. Brevpapir kan passende suppleres med kuverter med tryk.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud