Bøger

Hardcover Softcover Spiralbøger

Tryksager i danmark

Alle bøger har typisk en for- og bagside samt flere siders indhold, men de kan bruges på mange måder. Hos Skejby Trykkeri kan vi trykke din bog, uanset om det er en roman, skitsebog, malebog eller hvad du ellers ønsker. Med vores mange valgmuligheder kan vi designe bogen, så den passer præcist til dine ønsker.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Bøger med tryk

Tryk bøger i dit ønskede format hos Skejby bogtrykkeri og få dem fremstillet efter dine forestillinger og ønsker. Vi tilbyder mange forskellige valgmuligheder, hvis du vil lave en bog enten til privat brug, som bogudgivelse, hvis du har en forfatter gemt i dig, eller til erhvervsformål. Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores bogtryk priser, eller se dem her på siden.

Lav din egen bog 

Har du en drøm om at udgive din egen bog, kan vores bogtrykkeri hurtigt og billigt hjælpe dig med at udleve den. Vi har vi trykt et utal af bøger, som er blevet brugt i mange sammenhænge, for eksempel selvbiografier, romaner og fagbøger. Eller hvad med din egen børnebog? Vi hjælper dig med at få lavet din helt egen bog. Også i firmaer er der ofte brug for tryk af bøger, for eksempel i forbindelse med videreuddannelse eller andre former for undervisning. Når du udgiver din egen bog, er der nogle ting, du bør overveje:

  • Hvilket størrelsesformat skal bogen have?
  • Hvor mange sider skal den indeholde?
  • Hvilket slags papir skal der bruges?
  • Skal den trykkes i farver?
  • Hvilken form for indbinding skal dine bøger have?

Download Sådan laver du en bog : Skejby trykkeri

Vælg bogomslag, størrelse og papirtype

Et bogprint er næsten aldrig ens. Du bestemmer helt selv, hvordan dine bøger kommer til at se ud til sidst. Først og fremmest kan du vælge mellem tre forskellige bogomslag: softcover eller paperback med en blød ryg og bind i kraftigere papir, hardback eller hardcover med en hård ryg, hvilket giver en mere stabil bog samt et eksklusivt look, og spiralbog, som har kraftigt papir og holdes sammen med en spiral. Størrelsen skal også passe til dine forestillinger. Derfor trykker vi dine bøger i dit ønskede format. Og også hvad angår papiret til dit bogtryk, tilbyder vi mange forskellige muligheder. Vi har papirkvaliteter i både silk- og offset-papir, som er henholdsvis bestrøget og ubestrøget papir. Og du kan vælge farvetryk eller sort/hvid til dine bøger. Spørg os, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Hvordan trykker man en bog?

Når du har skrevet teksten til din bog, hvad enten det er en klassisk roman, en børnebog eller en fagbog, og har valgt, hvordan din bog skal se ud, så kan du bestille det ønskede antal bøger efter dine specifikationer online her på siden. Eller du kontakter os med dine ønsker og forestillinger, og vi giver dig et rigtig godt tilbud. Derefter går vi straks i gang med at trykke dine bøger, så du hurtigst muligt kan udgive den eller distribuere den til modtagerne. Hvis din bog ikke skal indeholde så mange sider, kan du overveje at kigge på vores hæfter, som er et godt alternativ til bøger.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud