Musemåtter

Musemåtter med logo

Tryksager i danmark

Design musemåtter fra Skejby Trykkeri med billeder, logo eller tekst. Du får en fremragende kvalitet med enkeltsidet tryk. Vores billige musemåtter fås i forskellige materialer og i mange forskellige størrelser, heriblandt også store musemåtter. Bestil dine musemåtter med tryk her hos os.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Musemåtter med tryk – med valgfrit motiv eller logo

Hvis man hver dag arbejder med en computer, og det gør de fleste af os i dag, så har man brug for en skridsikker musemåtte for at kunne bruge musen godt og problemfrit. Selvfølgelig kan man også bare bruge bordet som underlag for musen, men med musemåtter styres musens bevægelser på en mere præcis måde, og samtidig bliver bordet ikke udsat for ridser eller mærker. Derfor er musemåtter en uundværlig del i enhver virksomhed og i alle private hjem. I firmaer kan man vælge at få musemåtter med tryk, som for eksempel består af firmaets logo. Til hjemmet kan man få lavet sjove musemåtter eller seje musemåtter til gaming.

Musemåtter med tryk – skridsikre og praktiske

Vores musemåtter med billede eller tryk fås som udgangspunkt i tre forskellige versioner. Bagsiden er altid fremstillet af gummi, så din musemåtte sidder godt fast på bordet og ikke glider eller falder ned. Hvad angår forsiden, har du mulighed for vælge mellem stof og mat plast. Vælg en af de to modeller alt efter smag og behag. Musemåtter med stof på forsiden fås i 190 x 230 mm og 290 x 360 mm, mens versionen med mat plast fås i hele fire udgaver: 190 x 240 mm, 210 x 297 mm (A4), 300 x 400 mm og 400 x 600 mm. De store musemåtter bruges blandt til grafisk arbejde, hvor musen spiller en vigtig rolle og kræver stor bevægelsesfrihed. Med vores ergo-gel musemåtte på 230 x 200 mm, som er den tredje model, får du en mere ergonomisk udgave. Det er en god idé, hvis du for eksempel har problemer med såkaldt musearm.

Billige musemåtter – god som gave

En musemåtte med firmaets logo er en rigtig god give-away, som skaber opmærksomhed blandt messegæster, kunder og samarbejdspartnere. Også i private sammenhænge kan musemåtter med et billede være en spændende gaveidé, for eksempel som gave til fødselsdage, jubilæer, bryllupper eller studentereksamen. Design din helt personlige musemåtte med tryk eller med et billede. Sådan en gave spreder glæde og vil blive husket i mange år fremover. Er du på udkig efter en flot måde at pakke din gave ind, så kan vi anbefale et kig på vores gaveæsker.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud