Klassisk kalender

Klassisk kalender

Tryksager i danmark

En trykt kalender med dit firmalogo er stadig en eftertragtet reklamegave, selvom de fleste computere, tablets og mobiler i dag har en indbygget kalender. En fysisk kalender giver nemlig et hurtigt og overskueligt overblik over hele året, og er derfor en praktisk og værdifuld reklamegave.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


En klassisk kalender med dit firmalogo er en værdifuld hjælp i hverdagen

Send den med posten
En kalender med dit firmalogo kan nemt pakkes i en kuvert og vedlægges årsopgørelsen, jule- eller nytårshilsenen, fakturaen eller tilbuddet. Vores klassiske kalendere består kun af et enkelt ark, så de er nemme at sende med posten.

Giv dine besøgende en kalender med hjem

Du kan have en stak liggende i din reception, venteværelse eller mødelokale, så besøgende kan tage en med hjem. De er praktiske og kan skrives på med kuglepen, og for mange er de et uundværligt værktøj i hverdagen. Kalenderen er trykt på begge sider, så der er plads til 6 måneder på hver side af arket.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud