Blokke

Blokke med logo

Tryksager i danmark

Hos Skejby Trykkeri leverer vi papir blokke og notesblokke i hele fire forskellige størrelser til skarpe priser og med mulighed for at få trykt dit logo i farver i toppen af hver side. Blokke går aldrig af mode – bestil dem her i netop den størrelse, du har brug for.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Notesblokke vs tekniske hjælpemidler

Er du også en af dem, der stadig bruger blokke af papir til noter, ideer og ting, man skal huske til senere? I vores teknologiske tidsalder er der flere og flere, der benytter sig af tekniske hjælpemidler til den slags. Men der findes også stadig rigtig mange skriveborde i både virksomheder og private hjem, hvor der ligger papirblokke og en kuglepen eller en blyant – klar til en hurtig note i forbindelse med et telefonopkald eller en besked til kolleger eller kæresten. De fleste teknologier er kommet for at blive, men det er blokke også. Der er i hvert fald stadig mange, der ikke ville kunne leve foruden.

A5 blokke med logo – eller et andet format?

Vores udvalg af billige blokke rækker fra de små A6 blokke, som typisk bruges som notesblokke eller til små beskeder og indkøbslister, til de helt store A3 blokke, som for eksempel kan bruges som skitseblokke til tegninger og udkast, som kræver god plads til kreativ udfoldelse. Har du brug for blokke med logo? Alle vores papirblokke fås med et logo efter eget valg og i farver. Som virksomhed kan du for eksempel bruge A4 blokke med logo til branding, både over for kunder og internt i virksomheden. Eller man kan have A5 blokke med logo liggende til messer eller ved andre arrangementer. Blokke med tryk kan bruges til utallige formål.

Skal der huller i dine papirblokke?

Alle vores blokke, uanset om A3, A4, A5 eller A6, er limet i toppen, og således er siderne nemme at rive af. Som en ekstra lille detalje tilbyder vi at forsyne de billige skriveblokke, som du kan bestille hos os, med huller i venstre side. På den måde behøver du ikke selv sørge for huller i dine blokke med tryk, inden du for eksempel arkiverer dem i et ringbind eller en anden form for opbevaringsmappe. Det er praktisk, hvis du ikke lige ligger inde med en hulmaskine. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om, hvordan du får fremstillet dine notesblokke. Vi har et stort udvalg af kontorartikler, bl.a musemåtterkalenderkrus med logo og meget mere….

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud