Alt det bedste fra vores sortiment

Must-haves inden for tryksager til kontoret

Her finder du alt du behøver til kontoret : firmakrussalgsmapperBrevpapirvisitkort, praktiske blokke og megere mere – selvfølgelig med jeres eget helt særlige præg. Hvis ikke du kan finde det du søger, så ring eller skriv til os. Go’jagt!

Badges

Blokke

Bøger

Brevpapir

Foldere

Gaveæsker

Hæfter

Vægkalender

Keyhanger

Klassisk kalender

Klistermærker

Krus

Kuglepen

Kuverter

Løsblade / Flyers

Musemåtter

Plakater

Postkort

Ringbind

Roll up

Salgsmappe

Skilte

Visitkort

Bordkalender

Sådan skiller dit kontor sig ud med kreative tryksager - fra roll ups til visitkort og skilte

Tryksager til kontoret er en vigtig del af virksomhedens daglige drift. De kan bruges til mange forskellige formål, såsom at promovere virksomheden, kommunikere med kunder og samarbejdspartnere, og organisere interne opgaver. Nogle af de mest almindelige tryksager, som man kan finde på et kontor, inkluderer visitkort, brevpapir, kuverter, brochurer, plakater kaffekrus og flyers
Visitkort er en vigtig del af erhvervskommunikation, da de giver folk mulighed for at gemme dit kontaktoplysninger og huske dig og din virksomhed. Brevpapir og kuverter er også vigtige, da de giver virksomheden mulighed for at sende professionelle og formelle breve til kunder og samarbejdspartnere. Brochurer og plakater kan bruges til at promovere virksomheden og dens produkter eller tjenester, mens flyers kan bruges til at annoncere events eller særlige tilbud.