Bordkalender

Bordkalender

Tryksager i danmark

Ens for alle bordkalender med logo er, at de typisk har en for- og bagside samt flere siders indhold. Brugen af bordkalender er dog mange. Hos Skejby Trykkeri kan vi trykke din bog, om det er en roman, skitsebog, malebog eller hvad du end ønsker. Med de mange valgmuligheder, kan vi designe din bog, så den bliver præcis som du havde forestillet dig.

Hurtig og billig fragt

Pris garanti

Fokus på miljøet

Indhent uforpligtende tilbud 🤩


Kalendere med logo er overalt

Der findes ting, som alle mennesker bruger, uanset om det drejer sig om private hjem eller store virksomheder. Kalendere er en af dem. De bruges til at huske datoer og aftaler, som give-away på messer og til andre arrangementer eller bare som et dekorativt element på skrivebordet. Vi trykker bordkalendere til dit behov og i lige præcis det oplag, du har brug for. I virksomheder er det en god idé at forsyne alle medarbejdere med en firmakalender, hvor man for eksempel kan notere sig mærkedage såsom fødselsdage og firmajubilæer. Derudover kan vores kalendere forsynes med logo eller andre former for tryk. Det kunne for eksempel være virksomhedens kontaktoplysninger eller slogan. En bordkalender med logo er et godt redskab til branding.

Kan bordkalendere bruges andre steder end i en virksomhed?

I familier er en kalender en god måde at prøve at holde styr på det hele. I den travle hverdag kan der være rigtig mange aftaler og arrangementer. Skriv dem ind i din bordkalender – så kan alle se dem og følge med i, hvad der sker i de kommende dage, uger og måneder. Design din egen kalender, for eksempel med din families navn med eller uden farvetryk. På den måde bliver den endnu mere personlig. En bordkalender kan enten lægges på bordet eller stilles op, så den altid er nem at se. Den er et praktisk redskab i ethvert hjem.

Bordkalendere til næste år – vær ude i god tid

Tiden går, kalendere forgår. Hvis du vil være på forkant med udviklingen, så bestil en bordkalender til næste år allerede nu. Så kan planlægningen af de kommende events, arrangementer og aftaler straks gå i gang. Din firmakalender eller personlige bordkalender trykker vi med eller uden farvetryk og med to forskellige papirtyper: 170 g silkpapir eller 130 g silkpapir. Du kan også vælge, om du ønsker hul i din kalender eller ikke. Hvis din kalender ikke skal stå på bordet, men derimod hænge på væggen, skulle du tage et kig på vores vægkalender udvalg. Også her får du gode tilbud på det, som nok må betegnes som det vigtigste planlægningsredskab i virksomheder og familier.
Vi har et stort udvalg af kontorartikler, bl.a musemåtterkalenderkrus med logo og meget mere….

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@skejbytrykkeri.dk hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov. Eller du kan kontakte os på telefon + 45 86 12 00 39 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning til dit behov

Mandag – torsdag: 08:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Vi glæder os til at høre fra dig

Skejby trykkeri 

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud