Skejby Trykkeri ApS

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

DK-8000 Aarhus C.

31 77 76 47 / 26 15 57 31

CVR: 37578525

© 2016 af Skejby Trykkeri ApS                                                    

Hæfter

  • Oplag fra 25 stk.

  • Priser fra 250,-

  • Høj kvalitet med farvetryk og mange designmuligheder

 

Med hæfter fra Skejby Trykkeri, har du mulighed for at vise dine produkter

frem på en flot og kreativ måde. Om du er til messer eller forretningsmøder,

er et hæfte altid god at give med, så kunden kan finde alle de nødvendige

informationer om din virksomhed. 

 

Hvad er hæfter?

Et hæfte, også kaldet brochurer, er en lille bog med minimum 8 siders indhold. Disse kan bruges i både erhvervsmæssige- og private sammenhænge. Mange virksomheder benytter hæfter, til at videregive informationer om sin virksomhed og dens produkt. Fx bruges hæfter som sortimentsoversigt og priser, manualer og eller blot med informationer og nyheder. 

Hos Skejby Trykkeri producerer vi også mange hæfter til privat brug, som typisk bruges i forbindelse med arrangementer, bryllupper og andre fester. Disse kan bruges som menukort, til sange, billeder mv. Uanset formålet, kan vi hos Skejby Trykkeri, trykke dine hæfter. 

 

Størrelse

Hos Skejby Trykkeri kan vi trykke dine hæfter, i præcis det format du ønsker. De fleste hæfter, trykker vi i A4-, A5- og A6-format. Ønsker du hæfter i specielle mål, kan det også lade sig gøre. 

 

Sider

Minimum for antal af sider på hæfter er 8 sider og kan være op til 80 sider. Da hæfter er papir der bliver foldet sammen og hæftet på midten, skal sideantallet stige med 4 sider. Det vil sige at vi kan lave hæfter på 8 sider, 12 sider, 16 sider, 20 sider osv. op til 80 sider.  

 

Papir

Hos Skejby Trykkeri tilbyder vi et stort udvalg af papirkvaliteter og tykkelser. Vi har papirkvaliteter i både silk- og offset-papir som er henholdsvis bestrøget- og ubestrøget papir. Bestrøget papir giver en blank overflade, hvor ubestrøget papir er mere ru i overfladen. Hos Skejby Trykkeri anbefaler vi silk-papir, da det giver de skarpeste farver. Det er også muligt at få trykt sine hæfter på ubestrøget genbrugspapir. 

Hæfter trykkes typisk på 90g til 200g afhængig af størrelsesformatet og antal sider. Jo flere sider hæftet er på, desto tyndere anbefaler vi papiret. Ønsker du papir i andre kvalitet og tykkelser, kan vi sagtens klare det. 

 

Farver

Vi tilbyder hæfter i farve- eller sort/hvidt tryk. Der er mulighed for farvetryk på begge sider (4+4), sort/hvidt tryk på begge sider (1+1). 

Omslag

Hos Skejby Trykkeri er det muligt at vælge fire ekstra siders omslag i en anden papirkvalitet. Det er helt op til dig, hvilken slags papir du ønsker omslaget i. Typisk vælger man et kraftigere papir en indholdet til omslag. 

 

Square-fold

Vi tilbyder square-fold for hæfter på 20 sider eller flere. Square-fold giver hæftet en lige ryg, som får hæftet til at fremstå fladt. Squarefold sikrer, at dine hæfter ser pænere og mere ens ud, når dine ligger på bordet. 

749,-

PRISEKSEMPEL 
500 stk á 8 sider

A5

130g silk

1+1 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du yderligere spørgsmål?