Brochurer

En brochure kan have mange formål og udtryk, og vi tilbyder fire variationer af dette alsidige tryksagsformat, hver med deres unikke egenskaber og muligheder.

Foldere

Et smukt foldet ark, der er formgivet i en række eksklusive formater, herunder det klassiske A4/A5 format med fire sider og det moderne, tre-lappede M65 design.

Hæfter

Et hæfte er en samling af sider, der er skåret og samlet på en elegant måde. Det er ofte fundet i A5 og A4 formater, med et antal sider, der spænder fra 8 til 64, og danner en stilfuld og praktisk læseoplevelse

KATALOG/BØGER

Vælg en bog, hvis du vil have en brochure med et professionelt udseende og mange sider, der er indbundet som et katalog

LØSBLADE/FLYERS/LØBESEDLER

Et ark med tryk på en eller begge sider, der passer til en simpel flyer eller som en løbeseddel til begivenheder.

 

Brug Brochurer til Effektiv Kommunikation

Brochurer er mere end blot farverige blade, som du ofte bliver præsenteret for på gaderne. De kan være en effektiv måde at formidle budskaber og informationer på, og vi tilbyder tre forskellige varianter: FlyersFoldere og Hæfter.

Flyers / Løsblade

En overkommelig løsning Flyers er den enkleste og mest økonomiske form for brochurer tryk. De består af et enkelt ark papir med tryk på en eller begge sider, og er ikke foldet. Selvom der er begrænset plads, tillader den lave pris en større trykoplag.

Foldere

Den klassiske brochure En folder er ofte den, vi forbinder med en brochure. De består af et enkelt ark papir, der enten er foldet en eller to gange, i det format du ønsker. De mest populære formater for brochurer tryk er A4, der er foldet en eller to gange, så du får en M65-folder. Foldere er ofte brugt som prislister i take-away restauranter og mindre spisesteder.

Hæfter


Udvid dit udtryk Hæfter er en god mulighed, hvis du har brug for mere plads end en folder kan give dig. De består af flere ark, der er foldet på midten og hæftet i ryggen med metalklammer. Hæfter har mindst 8 sider (to ark, foldet i midten) og kan indeholde op til 80 sider. Hvis du har behov for endnu mere plads, bør du overveje en limbundet bog i stedet, da det resulterer i en mere attraktiv ryg.

 

  • Skarpe billeder med høj opløsning, tekster med stærk appel, kontaktinformationer samt en opfordring til handling
  • Et farvetema, der matcher dit brand, samt en afstemt brug af skrifttyper, der hjælper med at styrke din genkendelighed
  • Opstilling i punktform, korte sektioner, plads til pause og visuelle elementer, der bryder op for længere tekststykker.
 

Der findes mange forskellige foldevarianter af foldere, og navnene afhænger af størrelsen og antallet af fold.
En A4 folder med tryk på begge sider og foldet en gang på midten bliver en 4-sidet A5.
En A4 folder med tryk på begge sider og foldet to gange på midten bliver en M65 folder.
En A3 folder med tryk på begge sider og foldet en gang på midten bliver en 4-sidet A4.

Valget af folderformat afhænger af formålet og det budskab, du ønsker at formidle.

Ja, det er de. Faktisk kan folk huske ting bedre, når de har haft dem i hænderne. Selvom digital markedsføring har overtaget, så har brochurer stadig en plads. De giver et fysisk element og en visuel præsentation af budskabet, som kan være meget effektivt, især når det gælder messer og direkte post. Når folk har brochuren i hænderne, kan de tage tid til at læse og huske informationen, hvilket kan føre til en stærkere forbindelse til brandet og produktet. Så brochurer er stadig en væsentlig del af mange virksomheders markedsføringsstrategi i 2023.

Du kan sagtens få en brochure uden at betale en formue, alt afhængigt af, hvad den skal kunne.m65 Folder fra skejby trykkeri
Lad os tage M65 folder/brochure som eksempel (den velkendte pizzaria brochure)
Du kan få 1000 stk for 1,52 kr. pr stk, eller 500 stk for 2,13 kr. pr stk. Det er altså muligt at lave en brochure uden at tømme pengepungen.

Prisen for at få designet en brochure varierer afhængigt af flere faktorer, såsom omfanget af projektet, og den valgte designmetode. Generelt kan prisen for et brochuredesign variere fra et par tusinde til flere tusinde kroner

Hos Skejby Trykkeri har vi dog gjort det nemt for dig med vores faste priser på brochuredesign. Vores enkle brochure (venstre) design koster 1.000 kr, mens vores avancerede (højre) designs koster 2.000 kr. Derudover kan vi også anbefale at tjekke ud Pro-udgaven af Canva og deres gratis designskabeloner til foldere.

Følg med på trykkeriet

Ring til os 86 12 00 39
Indhent tilbud